Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2022 13:50

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”, δηλώνει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”, δηλώνει ο Σπύρος Τσίκινης

“Να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Σπύρου Τσίκινη ως προπονητής του Πάμισου.

Ο Νησιώτης προπονητής επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στην ομάδα της Μεσσήνης, με την οποία έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα και τίτλους αρκετές φορές, με πιο χαρακτηριστική ίσως εκείνη της περιόδου 2003-2004, όπου σε αγώνα μπαράζ που έγινε στη Χαλκίδα (στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης), επικράτησε του Παύλου Μελά με 1-0 (ο Γιάννης Γκούρος ήταν ο “χρυσός” σκόρερ) και ανέβηκε στη Γ’ εθνική.
Ο έμπειρος προπονητής με την ευκαιρία της επιστροφής του στον Πάμισο, σε σύντομες δηλώσεις τους στην “Ελευθερία” ανέφερε: “Αυτή τη στιγμή προέχει να κτίσουμε την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Αυτός είναι ο αρχικός στόχος και μετά η πορεία θα δείξει. Από την μεριά μου ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με επέλεξε να αναλάβω την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Ο κόσμος του Πάμισου να είναι κοντά στην ομάδα και να έχει υπομονή. Επέλεξα για συνεργάτη μου, τον Αντώνη Τσουκάλα, είναι ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου και καλός χαρακτήρας”.
Μετά την πρόσληψη του Σπύρου Τσίκινη, η διοίκηση σε συνεργασία μαζί του έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Αρχικά προσελήφθη ο προπονητής Αντώνης Τσουκαλάς, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα Πεταλιδίου.
Ο κ. Τσουκαλάς που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή Σπύρου Τσίκινη, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά και την ΕΠΣ Χανίων από το 1985 έως και το 2000. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και έχει δουλέψει στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου (2006-2021), βοηθός προπονητή στην Κ20 του Α.Ο. Τραχώνων (2014-2015) και βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα του Α.Ο. Τραχώνων στη Γ’ εθνική (2015-2016).

Πρώτη ανανέωση ο Δεμπεγιώτης

Πλέον διοίκηση και προπονητής έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο κτίσιμο της ομάδας ξεκινώντας από τις ανανεώσεις. Αυτές τις ημέρες έχουν ξεκινήσει επαφές με τα παιδιά από το υπάρχον δυναμικό για να ξεκαθαρίσουν ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι όχι και ανάλογα να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για τις απαραίτητες προσθήκες.
Ηδη ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε να φοράει τη φανέλα του Πάμισου και τη νέα χρονιά είναι ο 34χρονος επιθετικός Ετεοκλής Δεμπεγιώτης. Για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή η διοίκηση στην ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας της αναφέρει: “Στον Πάμισο Μεσσήνης συνεχίζει ο επιθετικός άσος της ομάδας μας Ετεοκλής Δεμπεγιώτης. Ο Ετεοκλής Δεμπεγιώτης αγωνίστηκε πρώτη φορά πέρυσι στην ομάδα μας, είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας και αποτελεί υπόδειγμα ήθους και πάθους.
Για τους παραπάνω λόγους η διοίκηση του Πάμισου Μεσσήνης είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που ο Ετεοκλής συνεχίζει φέτος να είναι μαζί μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!”.
Αντίθετα πριν λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Μεσσήνης, ο έμπειρος μέσος Γιάννης Μωράκης μετά από σχεδόν 15 χρόνια παρουσίας στους Νησιώτες.