Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 14:10

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Αν κάναμε το 2-0 θα ήταν διαφορετικό ματς", λέει ο Γιώργος Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Εθνικός στη κυριακάτικη ρεβάνς με τον Πάμισο και αποκλείστηκε από τους "8" του κυπέλλου Μεσσηνίας με δεδομένο ότι είχε ηττηθεί με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Μεσσήνη.

Η ομάδα του Μελιγαλά προσπάθησε πάντως για τη μεγάλη ανατροπή. Προηγήθηκε στο 38' και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ζευγαρώσει τα τέρματά της.
Δεν το έκανε όμως και στο 63' έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ Ντούζια με συνέπεια στο 80' να δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης. Ο Γιώργος Καλόμαλος δηλώνει, ωστόσο, ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
"Ημασταν αρκετά καλοί. Θεωρώ ότι ήταν κομβικό το πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος. Αν κάναμε το 2-0 θα ήταν διαφορετικό ματς, ενώ στη συνέχεια μας επηρέασε η αποβολή. Παρότι παίξαμε με δέκα παίκτες, παλέψαμε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Θέλουμε βέβαια βελτίωση σε πολλούς τομείς, αλλά είμαι ευχαριστημένος που προσπάθησαν", λέει στο "Ν" ο τεχνικός του Εθνικού Μελιγαλά.

"Καλύτεροι από πέρυσι"

Για τη νέα ομάδα που χτίζεται μίλησε στο "Ν" και ο πρόεδρος του Εθνικού Σταύρος Στούπας, ο οποίος εκτιμά ότι ""Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Δεν έχουμε κανένα άγχος για το πρωτάθλημα. Θέλουμε κάθε Κυριακή να παίζουμε καλύτερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και αν έρχεται το αποτέλεσμα, έχει καλώς. Το ζητούμενο όμως είναι η καλή παρουσία και να πλασαριστούμε στις υψηλές θέσεις".

Ξεκίνησε η Ακαδημία

Μια νέα σεζόν ξεκίνησε τη Δευτέρα για την ακαδημία του Εθνικού, όπου την τεχνική καθοδήγηση έχουν οι Αλέκος Δέδες και Ηλίας Μουρούσιας. Οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά. Ο Στ. Στούπας ζήτησε από τους γονείς που βρέθηκαν στην "πρώτη" να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια.
Ο Εθνικός δίνει άλλωστε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Ενδεικτικό ότι με τον Πάμισο ξεκίνησαν τρεις μικροί,
Τέλος στο αγωνιστικό σκέλος, χθες υπήρχε ρεπό και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για την πρεμιέρα της Α' τοπικής. Το τελευταίο φιλικό θα δοθεί την Κυριακή στο Μελιγαλά στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο την Α.Ε. Δήμου Πελλάνας από τη Λακωνία.
Το μοναδικό πρόβλημα (όχι σοβαρό) είναι ο Γερμάνης που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.