Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 13:47

Επτά ανανεώσεις στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
Επτά ανανεώσεις στον Πάμισο

Το χτίσιμο του νέου Παμίσου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με το βάρος να πέφτει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στις ανανεώσεις.

Οι Νησιώτες ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης τέσσερις ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ η αρχή είχε γίνει με τον Ετεοκλή Δεμπεγιώτη.
Παίκτες του Παμίσου λοιπόν και για τη νέα σεζόν θα είναι ο επί χρόνια αρχηγός Δημήτρης Φιλόπουλος (κεντρικός αμυντικός) και ακόμη ο μέσος Διονύσης Παπαδόπουλος και οι αμυντικοί Θοδωρής Κατσιβαρδέας και Γιώργος Αριστομενόπουλος.
Η ανακοίνωση του Παμίσου αναφέρει:
"Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Πάμισο Μεσσήνης!!
Η επιτροπή μεταγραφών ενημερώνει ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας οι παλιοσειρές και σημαίες της ομάδας μας:
Αριστομενόπουλος Γιώργος, Κατσιβαρδέας Θεόδωρος, Παπαδόπουλος Διονύσιος, Φιλόπουλος Δημήτρης.
Οι επαφές με το υπόλοιπο περσινό κατά προτεραιότητα ρόστερ συνεχίζονται και σύντομα θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας μας!
Πάμε δυνατά για το πρωτάθλημα 2022-2023!!".
Χθες οι Νησιώτες έκαναν γνωστό πως συνεχίζουν στα πράσινα τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Αλεξ Μπορχάν που προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, τον δεξιοπόδαρο αμυντικό Δήμο Νινιό και τον τερματοφύλακα Κώστα Λίβα.
Στον αντίποδα ο μοναδικός παίκτης που έχει αποχωρήσει από τον Πάμισο είναι ο Γιάννης Μωράκης (συνεχίζει στον Νέο Αρι).
Να θυμίσουμε πως στον πάγκο της ομάδας της Μεσσήνης επέστρεψε μετά από οκτώ χρόνια ο Σπύρος Τσίκινης που θα έχει ως συνεργάτη τον Αντώνη Τσουκαλά.