Σάββατο, 06 Αύγουστος 2022 14:34

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανανέωσε ο Οδεμισιώτης, αποχώρησε ο Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μία ανανέωση και μία αποχώρηση υπήρξε τις τελευταίες ημέρες στον Πανθουριακό...

Ο Σπύρος Οδεμισιώτης θα φορά και τη νέα σεζόν τη φανέλα της ομάδας της Θουρίας, ενώ τον αντίστροφο δρόμο θα ακολουθήσει ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος που αποτελεί παρελθόν.
“Η Σημαία στον ιστό της!!! Ο Σπύρος Οδεμισιώτης ανανέωσε με την ομάδα μας. Υγεία και πολλές επιτυχίες εύχεται η οικογένεια του Πανθουριακού”, αναφέρει η ανακοίνωση των νταμπλούχων για έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.
Να θυμίσουμε πως πριν τον Οδεμισιώτη είχαν ανανεώσει άλλα οκτώ ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Νίκος Κόκκαλης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Κακαλής, Παναγιώτης Οικονομέας, Φώτης Φαββατάς, Κάρολος Δημόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος και Νίκος Λιόλιος.
Οσον αφορά τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο, έγινε ο ένατος παίκτης που αποχωρεί από το περσινό ρόστερ.
Ο 26χρονος μέσος έκανε καλή χρονιά με τον Πανθουριακό, βοηθώντας σημαντικά στην κατάκτηση του νταμπλ, όμως θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Αγγελου Σαραντόπουλου, Άρη Σταματελόπουλου, Νίκου Βασιλόπουλου, Δημήτρη Κουρούπη, Τάσου Κωνσταντακόπουλου, Δημήτρη Ζαραφέτα, Άγγελου Μπαστακού και Θανάση Σπυρόπουλου.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τέσσερις μεταγραφές, αποκτώντας τους Παναγιώτη Ρασσιά, Γιάννη Καραχάλιο, Δημήτρη Μανωλόπουλο και Γιάννη Γιακουμή.