Τρίτη, 09 Αύγουστος 2022 13:01

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ξεκίνησε με βασικό στόχο την παραμονή στη Γ’ εθνική (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο μπήκε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ εθνική με βασικό στόχο την παραμονή, στηριζόμενη μάλιστα σε ντόπιο υλικό.

Η ομάδα της Ανω Μεσσηνίας έχει νέο προπονητή τον Κώστα Παλαμάρα ο οποίος αντικατέστησε τον Μάρκο Στεφανίδη. Συνεργάτης του είναι ο έμπειρος τεχνικός Αλέκος Τσατάς, ρόλο γυμναστή στην προετοιμασία θα έχει ο Στέλιος Ηλιόπουλος, ενώ στο τεχνικό τιμ εντάχθηκε και ο Πάρης Καλλιντέρης ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Η χθεσινή πρώτη συγκέντρωση έγινε στο γήπεδο Λεϊκων μιας και το “Καπετάν Βασίλης” δεν είναι ακόμη έτοιμο. Ετσι στο ξεκίνημα η προετοιμασία θα φιλοξενείται στο γήπεδο των Λεϊκων που διαθέτει πλαστικό τάπητα και εν συνεχεία θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ένα γήπεδο με φυσικό χορτάρι. Ο Κώστας Παλαμάρας δήλωσε: “Να έχουμε υγεία και από εκεί και πέρα να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο”.

Μεταγραφικά, είναι δεδομένο πως το ρόστερ θα ενισχυθεί με 5-6 νεαρούς ποδοσφαιριστές (κάτω των 20 ετών), μιας και στην 20αδα τη νέα περίοδο κάθε ομάδα Γ’ εθνικής θα πρέπει να έχει 5 παίκτες κάτω των 20 ετών. Φυσικά θα πραγματοποιηθούν και μεταγραφές έμπειρων παικτών. Στο γήπεδο χθες ήταν και ο Σταύρος Μπούνας, που ενδέχεται να αποκτηθεί.
Επίσης το παρών έδωσε ο 26χρονος Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Βέροια Πλατανιά, που επίσης είναι πιθανό να αποκτηθεί.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Φώτης Μπαλόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Βαγγέλης Καπατσώρης, Βασίλης Θώδης, Γιώργος Μουλιάτος, Γουέσλεϊ Χορονάτο, Σωκράτης Τσουκαλάς, Ελβις Γκελγκέρια, Γιώργος Βέλλης, Γιάννης Στραβάκος, Δημήτρης Πιτσιλής
ΗΡΘΑΝ: Δημήτρης Ζαραφέτας, Αρης Σταματελόπουλος
ΕΦΥΓΑΝ: Χαρλέπας, Τσιγαρίδης.