Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2022 11:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τρίτο φιλικό σήμερα με Ολυμπιακό Β’

Γράφτηκε από τον

 

Το τρίτο φιλικό της θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα... Οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στις 7 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο στο Καρπενήσι που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους τον Ολυμπιακό Β’.

Μία ομάδα που θα βρουν απέναντι τους και τη νέα σεζόν στο νότιο όμιλο της Super League 2.
Νωρίτερα στις 5 το απόγευμα θα δοθεί ένα ακόμη φιλικό, με τους μικρούς της Καλαμάτας συν 2-3 παίκτες που είναι υπό δοκιμή να αγωνίζονται με την Κ19 του Ολυμπιακού.
Οσον αγορά το φιλικών των... μεγάλων, ο προπονητής Σάκης Τσιώλης αναμένεται να παρατάξει δύο διαφορετικές 11αδες και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα.
Να θυμίσουμε πως στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια της σεζόν, το Σάββατο η Καλαμάτα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Κυπριακή Ομόνοια Αραδίππου, ενώ την Δευτέρα επιβλήθηκε με 1-0 του Αιολικού χάρις σε γκολ του Βασιλόγιαννη.
Χθες όσοι έπαιξαν στο φιλικό της Δευτέρας έκαναν αποκατάσταση το πρωί και το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικά, κάτι που θα γίνει και σήμερα το πρωί.
Η αποστολή της “Μαύρης Θύελλας” θα γυρίσει στη βάση της σε μία εβδομάδα, στις 17 Αυγούστου, για να συνεχίσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την προετοιμασία της.
Εν τω μεταξύ μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Τετάρτη 31 Αυγούστου, η τοπική μας ομάδα έκλεισε ένα ακόμη φιλικό στην έδρα της.
Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Β’ στο Στάδιο το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.