Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2022 14:10

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Ξεκίνησε προετοιμασία, ανανέωσε ο Πολίτης

Γράφτηκε από τον

 

Στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά, 4 χρόνια μετά την ίδρυση  ο ΠΑΣ Ράχη και το ταξίδι  ξεκίνησε από σήμερα.

Η πρώτη προπόνηση έγινε το πρωί στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”, που θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν την έδρα της ομάδας για τις προπονήσεις και τα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.
Στον πάγκο θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στα πρώτα 4 παιχνίδια στην Α1, καθώς στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής στον Πάμισο και αποχώρησε. Ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην “Ελευθερία” για τους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά, ανέφερε: “Ο βασικός και ξεκάθαρος στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαζόμαστε, στον μέγιστο βαθμό, ανταγωνιστικοί και συμπαγείς σε κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα διατηρηθεί το νεανικό στοιχείο της ομάδας και μαζί με τις ποιοτικές προσθήκες-στηρίγματα ευελπιστούμε ότι θα το πετύχουμε”.
Δίπλα στο Μιχάλη Γεωργιόπουλο, θα βρίσκεται ο Αλέξης Ζωγόπουλος, ο οποίος θα προσφέρει παράλληλα τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.
Το έμψυχο δυναμικό με το οποίο θα δουλέψει στη διάρκεια της χρονιάς αποτελείται από τα παιδιά που ανανέωσαν τη συνεργασία τους (σχεδόν όλοι), τους νεοαποκτηθέντες Αγγελο Μπαστακό, Νίκο Λιόλιο, Σταύρο Τσουλάκο, Γιάννη Τσεκάνι, Γιάννη Καραχάλιο και σε κάποια παιδιά που θα προωθηθούν από τη θυγατρική ομάδα, τον Ερμή Καλαμάτας.
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, αυτή την εβδομάδα θα γίνουν καθημερινά πρωινές προπονήσεις, με ώρα έναρξης στις 7.30.

Ανανέωσε ο Πολίτης

Στον ΠΑΣ Ράχη θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πολίτης. Ο ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε με τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας Νίκο Λιάππα συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο. Η διοίκηση μετά την συμφωνία συνεργασίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Πολίτης διετίας στον Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ!
Μετά από συνάντηση του βασικού χρηματοδότη του ΠΑΣ Ράχη, κ. Νίκου Λιάππα, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Πολίτη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός με 15 συμμετοχές και 10 γκολ ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες των “κανονιέρηδων” και η συμβολή του στην εξαιρετική πορεία προς την Α' τοπική, τόσο στον δημιουργικό όσο και στον ανασταλτικό τομέα, υπήρξε καταλυτική. Ευχόμαστε στον Δημήτρη πρωτίστως υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας!”.

Νέο πρόσωπο η Αγγελική Μαντά

Ο ΠΑΣ Ράχη συνεχίζει τη στελέχωση της ομάδας και σε άλλες θέσεις εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Ετσι προχθές η διοίκηση γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασία με την Αγγελική Μαντά, η οποία αναλαμβάνει πόστο σε ότι αφορά τα οργανωτικά θέματα της ομάδας.
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: “Στην οικογένειά μας και η Αγγελική Μαντά! Μία καινούργια φίλη, η Αγγελική Μαντά, προστέθηκε στην παρέα μας, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Μια παρουσία που άφησε σημαντικό έργο στον Πάμισο Μεσσήνης. Ιδιαίτερα δραστήρια, με όρεξη, νέες ιδέες και διάθεση, η Αγγελική θα βοηθήσει στην ανάδειξη της ομάδας μας και θα την ενισχύσει στο οργανωτικό κομμάτι. Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας!”.