Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 13:41

Πήρε Μπινιώρη η Εράνη

Γράφτηκε από τον
Πήρε Μπινιώρη η Εράνη

 

Ο Παναγιώτης Μπινιώρης αποτελεί από χθες το 4ο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα της Εράνης.


Ο Μπινιώρης είναι 23 ετών αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και τη σεζόν που πέρασε έπαιξε στον Αρη Σκάλας, ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο 2εχρονος με καταγωγή από τον Πύργο, έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, Παναρκαδικό και Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Μετά την συμφωνία συνεργασίας, η διοίκηση του Φιλιατρινού συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2022/23 για την ομάδα μας, με τον αριστερό ακραίο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Μπινιώρη! Ευχόμαστε στο Παναγιώτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!”.
Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Νίκος Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Πλάκας, Θανάσης Γεωργιόπουλος. Από εκεί και πέρα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα φανεί αν η ομάδα θα προχωρήσει σε άλλες κινήσεις ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι.
Η προετοιμασία βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της και το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια που στόχο έχουν το μοντάρισμα της ομάδας ώστε να ετοιμαστεί για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο κύπελλο Μεσσηνίας και το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Ηδη ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος έχει προχωρήσει τις επαφές ώστε να βρεθεί αντίπαλος για το πρώτο φιλικό τεστ.
Από εκεί και πέρα η συνεργασία που υπάρχει με τη Νίκη Πλάτης θα συνεχιστεί και φέτος, όπου θα δοθούν 6 με 7 παιδιά από την ομάδα Κ15 της Εράνης ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να αποκτήσουν εμπειρίες.