Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 14:43

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ηρακλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ηρακλής Καλαμάτας

 

Η δημιουργία αξιόμαχης ομάδας που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία είναι οι στόχοι του Ηρακλή Καλαμάτας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.


Η Καλαματιανή ομάδα επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής μετά από 10 χρόνια και θα ακολουθήσει τη φιλοσοφία που έχει χαράξει από τις προηγούμενες 6 σεζόν όταν ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας ο Αρης Γαλανόπουλος.
Ο νεαρός προπονητής κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης για τη νέα περίοδο, σε δηλώσεις για τους στόχους του Ηρακλή ανέφερε μεταξύ άλλων: “βασικός στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έλειψε αρκετά χρόνια από την Α’ τοπική και τώρα πού επέστρεψε θέλει να παραμείνει σε αυτήν”.
Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της περιόδου, προχθές το απόγευμα, έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατήρ Ξενοφώντα Γαλανόπουλο, παρουσία του προέδρου Παναγιώτη Κομπότη και μελών της διοίκησης και στη συνέχεια ο προπονητής Αρης Γαλανόπουλος με το συνεργάτη του Γαβρίλη Φυκούρα και τους ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο και άρχισαν το τρέξιμο.
Στην “πρώτη” έδωσαν το παρών και τα 4 μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Χρήστος Λυμπερόπουλος, Κώστας Τρακάκης, Γιάννης Λύρας και Ιάσονας Καραχάλιος.
Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί καθώς συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση ακόμη 2-3 παικτών. Προτεραιότητα δίνεται στη απόκτηση κεντρικού αμυντικού.
Στο περιθώριο της πρώτης συνάντησης, ο παράγοντας του Ηρακλή Μιχάλης Κουτίβας γνωστοποίησε ότι θα λειτουργήσει ξανά η ακαδημία της ομάδας, όπως παλιά.