Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2022 18:17

Από τη Ζάκυνθο στη Σπερχογεία!

Γράφτηκε από τον

Στην απόκτηση δύο αξιόλογων παικτών για τα δεδομένα της Α’ τοπικής προχώρησε χθες η Σπερχογεία ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της.


Πρόκειται για δύο παίκτες που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή και την χρονιά που πέρασε έπαιζαν στη Ζάκυνθο, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 2 (ήταν αντίπαλος της Καλαμάτας). Ο λόγος για τους 23χρονους Εντγκαρ Μπανκουρά Ρομέρο και Αϊτόρ Πλασένσια (φωτό)Ο πρώτος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και ο δεύτερος ως ακραίος επιθετικός και σίγουρα με αυτές τις δύο κινήσεις οι “ταύροι” δυναμώνουν σημαντικά.
Με τους δύο παίκτες οι μεταγραφές έφτασαν τις 11 καθώς μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Βαγγέλης Σεφεράσι, Γιώργος Αργυρόπουλος, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Ηρακλής Καραχάλιος, Γκάϊ Μούσα και Χρήστος Δημητρίου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους Αντώνη Καπινιάρη, Αλέξανδρο Λένα και Αυγουστή Παναγιωτόπουλο. Ο Καπινιάρης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ χαφ και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην Σπερχογεία, καθώς την περσινή σεζόν έπαιξε αρχικά στην ΑΕΚ Καλαμάτας και μετά στη Δόξα για τρεις μήνες περίπου. Ο Λένα που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ, ουσιαστικά συνεχίζει στην ομάδα, καθώς προερχόταν από τον Α.Ο. Πατίστα. Ο Παναγιωτόπουλος είναι αμυντικός και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ.
Οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν αφού για την ώρα η ομάδα χρειάζεται αρκετούς παίκτες για να στελεχωθεί το έμψυχο δυναμικό.