Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 14:47

Μουκάμ από τη Μετς ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
Μουκάμ από τη Μετς ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης

Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου (για ελεύθερους ποδοσφαιριστές), ο Αστέρας Τρίπολης πρόσθεσε στο δυναμικό του τον Χελβέιν Φερντίν Μουκάμ Μεκόντσο.

Ο 20χρονος επιθετικός, ο οποίος κατάγεται από τη Γαλλία και αγωνιζόταν στη Μετζ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αρκαδική ΠΑΕ και στις πρώτες δηλώσεις του επισήμανε: «Νιώθω ευτυχισμένος που ήρθα στον Αστέρα, μία ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη και έχει υψηλούς στόχους. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Αστέρα για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη κορυφώνεται, με τον Ντορίν Γκοϊάν να επιστρέφει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη. Αντίθετα, εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Κουρμπέλης και Κιτόκο.

Τέλος, κλιμάκιο της Τότεναμ επισκέφθηκε σήμερα το γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» και συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης του Αστέρα, συζητώντας οργανωτικά θέματα ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στις 6/11, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ