Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:55

Με αισιοδοξία ξεκίνησε ο Πάμισος (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Με αισιοδοξία ξεκίνησε ο Πάμισος (φωτό)

Τον καθιερωμένο στο ξεκίνημα της σεζόν αγιασμό πραγματοποίησε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης ο Πάμισος.

Ο παράγοντας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιώργος Πετρουλάκης έκανε την παρουσίαση της ομάδας που ξεκινά τη χρονιά με αισιοδοξία για μια καλή πορεία στην Α’ τοπική. Για μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο νέος τεχνικός Σπύρος Τσίκινης, που απέφυγε τα μεγάλα λόγια. Ολοι στο γήπεδο βέβαια σημείωσαν ότι μια ομάδα σαν τον Πάμισο πρέπει να έχει πάντα πρωταγωνιστικό λόγο. Τον αγιασμό έκανε ο Πατήρ Ανδρέας Ζάννης.

Παρευρέθηκαν και μίλησαν στους παίκτες και τα μέλη της ομάδας κατά σειρά οι βουλευτές Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Καπέλιος, Ανδρέας Τσουκαλάς και η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα που έδωσαν ευχές για καλή πορεία.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης τόνισε ότι τα σύνορα της Μεσσηνίας είναι μικρά για τον Πάμισο, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας της Μεσσήνης Γιώργος Γεωργιόπουλος ευχήθηκε καλή πορεία και υγεία.
Εδέσματα και ευχές έδωσε με τη σειρά του ο παλιός παράγοντας του Παμίσου Θεόδωρος Καλογερόπουλος.
Οπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι της χρονιάς αλλά απέκρουσε ο Γιώργος Οικονομόπουλος. Ακολούθησε νέο πέναλτι από τον Περικλή Μαντά που έστειλε τη μπάλα άουτ.

Για 3 μεταγραφές

Από εκεί και πέρα ο Πάμισος προγραμματίζει να κάνει 3 μεταγραφές ακόμη, ενώ σήμερα θα παίξει φιλικό με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Την Τετάρτη, στο ίδιο γήπεδο, ο Πάμισος θα δώσει νέο φιλικό με αντίπαλο τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Να σημειωθεί ότι στον πάγκο της ομάδας επιστρέφει φέτος ο Σπύρος Τσίκινης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί με επιτυχία στους “πράσινους”.
Οσον αφορά το ρόστερ, την παραμονή τους στην ομάδα έχουν ανανεώσει οι Ετεοκλής Δεμπεγιώτης, Δημήτρης Φιλόπουλος, Διονύσης Παπαδόπουλος, Θεόδωρος Κατσιβαρδέας, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Αλεξ Μπορχάν, Δήμος Νινιός, Κώστας Λίβας, Στάθης Βλάχος, Γιώργος Οικονομόπουλος, Στέλιος Τυμπλαλέξης, Διονύσης Υμεράσι και Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.
Ο Κώστας Ψυχογιάννης είναι νέο απόκτημα ενώ έχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Μωράκης, Δημήτρης Δήμος, Δημήτρης Γαλανόπουλος.