Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2022 11:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Καταλήγει σε σύστημα και 11άδα ο Τσιώλης

Γράφτηκε από τον

Και τώρα το… μοντάρισμα. Μετά από πέντε φιλικά προετοιμασίας ήρθε η ώρα για τον Σάκη Τσιώλη να δει την 11άδα που έχει κατά νου για τη Super League 2.

Ο προπονητής της Καλαμάτας, αρχής γενομένης από αύριο με τον Παναθηναϊκό Β’, θα χρησιμοποιεί περισσότερο τους παίκτες που έχουν προβάδισμα για το πρωτάθλημα.
Οσον αφορά το σύστημα δείχνει να “κλειδώνει” η τριάδα στην άμυνα, την οποία διατήρησε τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’, όσο και προχθές με την Παναχαΐκή παρότι η Καλαμάτα παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην 11άδα. Ο Σ. Τσιώλης χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, όσους και την Κυριακή με τους “ερυθρόλευκους”. Με τον Ολυμπιακό οι τρεις στα μετόπισθεν ήταν οι Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος και την Τετάρτη οι Λουπάνο, Γκρόζντανιτς, Μόζερ.
Ο έμπειρος Μπέριος δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά σίγουρα θα διεκδικήσει θέση, ενώ καλές εντυπώσεις άφησε ο Αγγλος στόπερ Τόμπι Μπάιρον που δοκιμάστηκε με τους Πατρινούς και ίσως αποκτηθεί.
Στα γκολπόστ ο Ταΐρης έχει τον πρώτο λόγο έναντι των Μέντες και Λαδά. Στη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχει πληθώρα επιλογών, αλλά δύσκολα θα μένουν στον πάγκο οι Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης, Ρόβας και Πασάς. Τάτος και Μπόρχες είναι οι επιλογές για τη θέση πίσω από τους δύο επιθετικούς. Στον άξονα υπάρχουν οι Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους και αρκετοί ακόμα παίκτες.
Ο Σ. Τσιώλης έχει δηλώσει άλλωστε στην “Ε” ότι έχει δύο παίκτες για κάθε θέση και μπορεί να φρεσκάρει την 11άδα.
Ενδεικτικό ότι με την Παναχαΐκή ήταν εκτός αποστολής οι Κωνσταντινόπουλος, Ανασταόπουλος, Ταΐρης Μαβινγκά, Μπέριος,
Το σαββατιάτικο φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’ θα είναι το τρίτο σερί στο Δημοτικό Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα μετρά μέχρι σήμερα δύο νίκες με Αιολικό (1-0 στο Καρπενήσι) και Ολυμπιακό Β’ (3-0) και τρεις ισοπαλίες με Ομόνοια Αραδίππου (3-3, Ολυμπιακό Β’ 1-1 στο Καρπενήσι), Παναχαΐκή (1-1).
Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι με τους Πατρινούς στις 15 Σεπτεμβρίου αυτή τη φορά εκτός έδρας, στην άτυπη φιλική ρεβάνς της 31ης Αυγούστου.