Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2022 11:43

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Τρίτη σερί φιλική νίκη 2-0 τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο Κώστα Ηλιόπουλο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε προχθές με 2-0 τον Πάμισο στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη.

Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε με πέναλτι στο 5’ (με πέναλτι) και στο 25’ φθάνοντας τα έξι γκολ σε τρία φιλικά προετοιμασίας! Ο Ηλιόπουλος είχε πετύχει και τα τρία γκολ του ΑΟΔ κόντρα στον Πανθουριακό, ενώ σκόραρε και στο 2-0 με την Κ 20 της Καλαμάτας (το άλλο γκολ ο Τσιγαρίδης). Το Διαβολίτσι μετρά δηλαδή μόνο νίκες στα καλοκαιρινά ματς προετοιμασίας, έχοντας κρατήσει και το μηδέν. Ο Κώστας Παλαμάρας χρησιμοποίησε την Τετάρτη όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Ο προπονητής του ΑΟΔ θα έχει την ευκαιρία για νέες δοκιμές στο αυριανό φιλικό με τον Αστέρα Αρφαρών στα Αρφαρά. Αυτό θα είναι το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, που αρχίζουν με το Κύπελλο Μεσσηνίας το επόμενο Σαββατοκύριακο. Στην πρεμιέρα του στο θεσμό το Διαβολίτσι θα αντιμετωπίσει σε νοκ – άουτ ματς την Α.Ε. Αβίας, που μετέχει στην Α’ τοπική. Ο μεγάλος στόχος για τον ΑΟΔ βέβαια είναι το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Υπάρχει λοιπόν ακόμα αρκετός καιρός ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη, αλλά και για μεταγραφική ενίσχυση, μιας και οι ιθύνοντες κινούνται για την απόκτηση μέσου που θα κάνει τη διαφορά.