Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2022 13:54

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Κρατάμε την εικόνα του α’ μέρους με Διαγόρα”, λέει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο ματς της ιστορίας του στο Κύπελλο Ελλάδας έδωσε την Τετάρτη ο Πανθουριακός, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνέικων.

Η μεσσηνιακή ομάδα κέρδισε εμπειρίες, όχι όμως και την πρόκριση, καθώς ο Διαγόρας σκόραρε στην παράταση (στο 107’) με τον Γκολφινόπουλο και έφυγε από το γήπεδο του Μεσσηνιακού με το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του θεσμού.
“Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ο Διαγόρας ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς. Κρατάμε πάντως την εικόνα του πρώτου μέρους απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που διατήρησε το βασικό κορμό από τη Γ’ εθνική”, το σχόλιο του Τάκη Σακελλαρόπουλου για το προχθεσινό ιστορικό ματς.
Ο προπονητής του Πανθουριακού στέκεται ακόμα στο γεγονός ότι; “Πολλά παιδιά πήραν το βάπτισμα του πυρός σε τέτοιου είδους αγώνες και αυτό θα τους βοηθήσει στη συνέχεια. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι από τακτικής πλευράς, ούτε έχουμε έρθει στον επιθυμητό βαθμό φυσικής κατάστασης. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο”.

Τόπο στα… νιάτα

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθουριακό, ότι αγωνίστηκαν είτε βασικοί, είτε ερχόμενοι από τον πάγκο, εφτά ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι βασικά στελέχη στη μικτή Μεσσηνίας.
Ο λόγος για τους Αγγελόπουλο, Σεντεμέντε, Φαββατά, Κουρεντζή, Καραϊσκο, Δημόπουλο, που ήταν στην μικτή νέων και τον Γεωργουλέα που έπαιζε στη μικτή παίδων. Ακόμα κόντρα στον Διαγόρα επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού ο Κακαλής. Σταδιακά τα προβλήματα μειώνονται και ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα έχει περισσότερες επιλογές στη συνέχεια.
Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει χωρίς φιλικό και την Τρίτη ο Πανθουριακός θα μεταβεί στον Κάμπο για να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Μάνης, στο τελευταίο τεστ πριν από το Κύπελλο Μεσσηνίας και το ματς με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.