Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2022 12:52

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σε κόντρα με τη διοίκηση για τα εισιτήρια διαρκείας

Γράφτηκε από τον

 

Σε κόντρα με τη διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα βρίσκονται οι Παλαίμαχοι της “Μαύρης Θύελλας” με αφορμή τα εισιτήρια διαρκείας...

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του “Π.Σ. Η Καλαμάτα” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ όσον αφορά τη συμφωνία που είχαν κάνει για αγορά εισιτηρίων διαρκείας.
Στην ανακοίνωση παράλληλα γίνεται αναφορά και στην αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, τονίζοντας πως υπάρχει ανησυχία για την στάση των διοικούντων και τους στόχους που θέλουν να επιτύχουν.
Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Μανώλης Θεοδώρου και ο γραμματέας Κώστας Μπιζίμης, αναφέρει:
“Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών “Π.Σ. Η Καλαμάτα” ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κόσμο για τα ακόλουθα:
1. Στα πλαίσια της ανιδιοτελούς στήριξης που πάντοτες παρέχει στην ομάδα της Μαύρης Θύελλας και στους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα, η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας εκ μέρους των παλαιμάχων στην τιμή των 30 ευρώ.
2. Παρά το γεγονός ότι σε όλες τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο και παρακολουθούν δωρεάν τα παιχνίδια των ομάδων που τίμησαν φορώντας τη φανέλα τους στο παρελθόν, οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας, σεβόμενοι τη γενικότερη συγκυρία και προς υποστήριξη της ομάδας, δεχθήκαμε να πληρώσουμε το τίμημα αυτό συμβολικά.
3. Λίγες ημέρες αφότου επήλθε η συμφωνία αυτή, η διοίκηση της ΠΑΕ υπαναχώρησε αναιτιολόγητα από τη θέση της και με περιφρονητικό και απαξιωτικό τρόπο μας ανακοίνωσε ότι μπορούμε να προμηθευτούμε εισιτήρια διαρκείας με “γενναία έκπτωση” στην τιμή των 100 ευρώ!
4. Η συμπεριφορά αυτή προσβάλλει ευθέως το σύλλογο και όλα τα μέλη του, δηλαδή τη ζωντανή ιστορία της Μαύρης Θύελλας.
5. Είναι προφανές ότι κατόπιν αυτού, ο Σύλλογος διαχωρίζοντας πλήρως τη θέση του από τη διοίκηση της ΠΑΕ, αδυνατεί να συστήσει την αγορά εισιτηρίων διαρκείας προς τα μέλη του και η τελευταία εναπόκειται στην ατομική ευθύνη του καθενός.
6. Οι τελευταίες εξελίξεις στη ομάδα μετά και την αποχώρηση του διακεκριμένου τεχνικού Σάκη Τσιώλη από τον προπονητικό θώκο, προκαλούν εύλογη ανησυχία για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και για τους στόχους της διοίκησης της ΠΑΕ, αν υπάρχουν τέτοιοι.
7. Οι Παλαίμαχοι της Μαύρης Θύελλας παραμένουμε πάντα σε εγρήγορση και θα κάνουμε ότι απαιτείται για να στηρίξουμε μια υγιή και νικηφόρα πορεία της ομάδας, μακριά από ιδιοτελείς, μικροπρεπείς και απαξιωτικές συμπεριφορές.
Εμείς είμαστε η ιστορία,αλλά και οι εγγυητές του μέλλοντος της ομάδας. Το ξέρει καλά ο φίλαθλος κόσμος. Καιρός να το καταλάβουν όλοι”.