Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 10:49

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Ομάδα και παίκτες πληρώνουν την αναβολή”, λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Ομάδα και παίκτες πληρώνουν την αναβολή”, λέει ο Σπύρος Τσίκινης

“Οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που την πληρώνουν από την αναβολή του πρωταθλήματος”.

Αυτό τονίζει ο προπονητής Σπύρος Τσικίνης σε δηλώσεις του χθες στην “Ελευθερία”, όπου επισημαίνει ακόμη ότι οι αρμόδιοι φορείς θα έπρεπε να έχουν βρει μια λύση έτσι ώστε να μην οδηγηθεί το πρωτάθλημα σε αναβολή.
Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: “Υποτίθεται ότι είχαμε μπει σε μια σειρά για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Ξαφνικά πάρθηκε απόφαση για αναστολή. Θα έπρεπε οι αρμόδιοι φορείς να έβρισκαν έναν τρόπο ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές. Να έδιναν μια παράταση ώστε και οι υπόλοιπες ομάδες να μπουν στο μητρώο. Στο τέλος την πληρώνουν οι ομάδες και παίκτες”.
Από τη στιγμή που δεν γίνονται αγώνες για το πρωτάθλημα ο Σπύρος Τσίκινης προσπαθεί μέσα από προπονήσεις και φιλικά να διατηρήσει τους παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Αύριο στις 6 το απόγευμα ο Πάμισος θα δώσει ένα ακόμη φιλικό τεστ, καθώς θα υποδεχτεί στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης την ομάδα Κ20 της Καλαμάτας
Ο Κλέιβις Ντίσα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις. Ο Διονύσης Υμεράσι λόγω στρατού δεν συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις. Ο Ετεοκλής Δεμπεγιώτης που αντιμετώπιζε από πέρσι πρόβλημα τραυματισμού, δεν συμμετέχει στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Αυτή την περίοδο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης
ώστε σύντομα να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Δύο νέα πρόσωπα συμμετέχουν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ηλίας Ηλιόπουλος που επέστρεψε στους “πράσινους” μετά από σχεδόν 5 χρόνια και ο 15χρονος μέσος Χριστόφορος Μακαρούνης, που αγωνιζόταν στην Ακαδημία Πάμισος.