Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 16:32

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: “Μοντάρισμα ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους”, λέει ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τη δημιουργία μιας καλής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί με στόχο να ανέβει στην Α’ τοπική έχουν βάλει στόχο οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια γιατί η ομάδα απαρτίζεται από αρκετά νέα πρόσωπα καθώς μετά τη συμφωνία για συνεργασία με τις άλλες δύο ομάδες Πανθουριακό και Αίαντα, το έμψυχο δυναμικό του Μεσσηνιακού έχει αλλάξει σημαντικά.
Από τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης ήταν η πρόσληψη προπονητή και συμφώνησαν αμέσως με τον Γιάννη Σακελλαρόπουλο να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής καλείται να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Αλλωστε στόχος της διοίκησης του Μεσσηνιακού είναι η ομάδα να επιστρέψει τα επόμενα χρόνια στην Α’ τοπική.
Το φετινό εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο, αφού υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και για να κτιστεί μια καλή ομάδα θα απαιτηθεί χρόνος, κάτι που τόνισε ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος μιλώντας χθες στην “Ελευθερία”: “Η ομάδα θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, όπου θέλει να πρωταγωνιστήσει. Ομως δεν θα είναι εύκολο γιατί πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούργια ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή και σιγά-σιγά να δούμε και τους στόχους. Το 60% των παικτών που πλαισιώνουν το έμψυχο δυναμικό προέρχεται από τον Αίαντα και οι υπόλοιποι είναι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Μεσσηνιακό. Με αυτό το υλικό θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και ουσιαστικά να κάνουμε μια επανεκκίνηση. Σίγουρα θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε αλλά δεν είναι εύκολο εγχείρημα γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα”.
Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να χνωτιαστούν μεταξύ τους και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος”.
Σχολιάζοντας την αναβολή των πρωταθλημάτων ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος σε σύντομη δήλωση του ανέφερε: “Βεβαίως θα επηρεάσει γιατί θα πάνε όλα πίσω. Ολες οι ομάδες θα μείνουν πίσω, καμία δεν μπορεί να προγραμματίσει την επόμενη. Αυτή την περίοδο κοιτάμε να διατηρηθούμε σε αγωνιστική κατάσταση και να περιμένουμε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση”.