Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 11:15

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Γκολ και θέαμα στη Σπάρτη, 5-2 τον Αμυκλιακό (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δείγμα θετικό για το Διαβολίτσι που νίκησε το Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι τον Αμυκλιακό στη Σπάρτη με το ευρύ 5-2.

Ετσι ο ΑΟΔ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στον Πύργο από τον Πανηλειακό την περασμένη Κυριακή.
Η μεσσηνιακή ομάδα που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής έδειξε αρετές στο επιθετικό κομμάτι, μιας και εκτός από τα πέντε γκολ, έχασε και αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Τσιγαρίδη, ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Μουλιάτος με εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) έγραψε το 0-2.
Εξι λεπτά αργότερα ο Ζαραφέτας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καντούτσης με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα τριών
τερμάτων στην ομάδα του. Η Λακωνική ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις, μείωσε στο 40΄με σουτ του Πλατάνα, με το 1-3 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κώστας Παλαμάρας και Αλέκος Τσατάς προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Στο 63' ο νεοαπκτηθέντας Αλεξανδρής με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε με σουτ το 1-4.
Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και πέμπτο γκολ στο 82' με κεφαλιά του Μπούνα μετά από σέντρα του Θώδη. Το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε στο 84' με σουτ του Λάτση.

ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ: Τρακάκης, Πλατάνας, Λάσκος, Θεοδωρόπουλος, Πάντος, Ρασιάς, Λαζαρίδης, Μανίκας, Κρεβατάς, Χριστάκης, Λάτσης.
Αγωνίστηκαν και οι: Ζερβός, Νικολακόπουλος, Παναγιωτακάκος, Ζώης, Χαντζής, Τσιμπίδης, Σαντιάγκο και Πατούλης.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Καπατσώρης, Γκελκέρια, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Βέλλης, Στραβάκος, Πάγια, Ζαραφέτας, Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος, Καντούτσης,
Επαιξαν και οι: Αλεξανδρής, Πιτσιλής, Μεμά, Βασιλειάδης, Μπούνας, Ρουμελιώτης, Γουέσλει, Σμαράλδο και Θώδης.

Υπέγραψε ο Αλεξανδρής

Το τυπικό μέρος με τον Δημήτρη Αλεξανδρή ολοκληρώθηκε στο Διαβολίτσι, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει στη μεσσηνιακή ομάδα.
Η ανακοίνωση του ΑΟΔ αναφέρει:
“Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο (12.06.2000) ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Ξεκίνησε το 2008-09 Μίντλεσπρο, 2009-16 Παναθηναϊκός , 2016-19 ΑΕ Δηλεσίου και μετά στον Διαγόρα Βραχνέικων , παίζοντας αντίπαλος της ομάδας μας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Δημήτρη, καλώς όρισες στην οικογένεια της Α.Ο.Διαβολιτσίου! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…”.