Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 13:20

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Υστατη προσπάθεια να “κατέβει” στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Σε δύσκολη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Απόλλωνας, όμως γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, όποτε κι αν ξεκινήσει αυτό.

Η αναβολή που πήρε η πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία εξαιτίας των προβλημάτων πολλών ομάδων με το Μητρώο, αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες των ανθρώπων της καλαματιανής ομάδας.
Να θυμίσουμε πως ο Απόλλωνας δεν κατέβηκε στο ματς κυπέλλου με τον Πάμισο και το ζητούμενο πλέον είναι να καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει πάντως θα είναι ίσως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορίας αυτής της σπουδαίας ομάδας.
Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημα προπονητής και το έμψυχο δυναμικό είναι ελλιπές, όμως γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση να στελεχωθεί η ομάδα και να κατέβει στο πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλωνας Καλαμάτας ήταν από τα πρώτα ποδοσφαιρικά σωματεία που δήλωσαν την εγγραφή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Η σύνθεση του συμβουλίου

Εν τω μεταξύ εδώ και δύο εβδομάδες η καλαματιανή ομάδα, προχώρησε σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου λόγω της παραίτησης του προέδρου Φώτη Μάνθου.
Νέος πρόεδρος πλέον είναι ο επί χρόνια παράγοντας του συλλόγου Παναγιώτης Λυμπέρης και η σύνθεση του 11μελους συμβουλίου είναι η εξής:
Παναγιώτης Β. Λυμπέρης (πρόεδρος), Παύλος Χριστόπουλος (α’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Χριστόφορος (β’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Κουτίβας (α’ γενικός γραμματέας), Σταματούλα Σωτηράκου (β’ γενική γραμματέας), Βασ. Καραμπάτσου (α’ ταμίας), Βασιλική Χόχολη (β’ ταμίας),
Βασίλης Θειακός (μέλος), Φώτης Μάνθος (μέλος), Ανδριάνα Αθανασοπούλου (μέλος), Δημήτρης Γιαννακόπουλος (μέλος).