Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 11:27

Ο διεθνής Τύπος για την νίκη του Ολυμπιακού

Γράφτηκε από τον

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει στην διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα, η χθεσινοβραδυνή νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2, για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου στο Tσάμπιονς Λιγκ.

Το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας σημείωσαν τρία γκολ απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» που φημίζονται για την εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία, αλλά και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον όμιλο, σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση, σχολιάζονται από τον διεθνή Τύπο.

«Ελληνική τραγωδία», είναι ο τίτλος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Futbolprimera.es», που σημειώνει ότι τα γκολ των Μάτζουκιτς και Γκριεζμαν δεν στάθηκαν ικανά για να αποτρέψουν την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ το διαδικτυακό περιοδικό «Elsemanaldigital.com», αναφέρει πως, «Ο Ολυμπιακός αποκάλυψε τα προβλήματα της ομάδας του Τσόλο» και η «Eldiario24.com» γράφει χαρακτηριστικά: «Η Ατλέτικο έχασε από τον Ολυμπιακό, σ΄έναν σπουδαίο αγώνα στην Ελλάδα».

Παράλληλα, στην ηλεκτρονική έκδοση της «As», ο βασικός τίτλος είναι «Πρόβλημα για την Ατλέτικο», ενώ στο κείμενο που ακολουθεί γίνεται λόγος για «σύγχυση και χάος», για «περίπλοκη κατάσταση» αναφορικά με την πρόκριση, αλλά και για τις απορίες του συντάκτη για το «τι συνέβη τελικά στην Αθήνα»...

Από την πλευρά της, η διαδικτυακή «Marca» τιτλοφορείται «Ο Μίτσελ έμπλεξε τον Τσόλο» και στο σχετικό κείμενο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Ατλέτικο έχασε στην Αθήνα και το μέλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ, γίνεται περίπλοκο. Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα γρήγορο γκολ, η ομάδα του Σιμεόνε αντέδρασε, αλλά οι γηπεδούχοι επανήλθαν με νέους στόχους. Ο αγώνας με την Γιουβέντους είναι καθοριστικός»...

ΑΠΕ-ΜΠΕ