Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 11:31

Αστέρας Τρίπολης: Αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη η αποστολή

Γράφτηκε από τον

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης αναχώρησε σήμερα για την Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας, στον παρθενικό αγώνα του για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μοναδικό πρόβλημα του Στάικου Βεργέτη είναι ο τραυματίας Κουρμπέλης, ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κιτόκο, παρότι μόλις προχθές επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το απόγευμα (18.45) έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Βεργέτη και λίγη ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Αστέρα στο γήπεδο, που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας.

Αντιπροσωπεία του Αστέρα θα επισκεφτεί αύριο (16.00) το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, όπου θα την υποδεχτεί ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Συνολικά ο Βεργέτης συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντες, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ