Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2022 16:42

Φιλική νίκη ο Πάμισος 1-0 τον Πανθουριακό στην Καλαμάτα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ενα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής...

Ο Πανθουριακός φιλοξένησε τον Πάμισο, με τους Νησιώτες να επικρατούν με σκορ 1-0.
Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα της πρώτης κατηγορίας το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τους δύο προπονητές Τάκη Σακελλαρόπουλο και Σπύρο Τσίκινη να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

Στην πρεμιέρα ο Πανθουριακός παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ενώ ο Πάμισος αγωνίζεται στο Μελιγαλά με τον Εθνικό.
Το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης σημειώθηκε στο 72’ με κεφαλιά του Ρουμελιώτη που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Απόντες από τον Πανθουριακό ήταν οι Κουντάνης, Καρύδης και Γ. Γιακουμής, ενώ από τον Πάμισο έλειπαν οι Αριστομενόπουλος, Ηλιόπουλος και Αράπι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπουνας, Οδεμισιώτης, Καραχαλιος, Γιαννακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Σπανός, Μανωλόπουλος, Κουρεντζής, Γαλανόπουλος, Δαλκαφούκης.
Επαιξαν και οι Σερπάνος, Σεντεμέντες, Μακρής, Ρασσιάς, Γεωργουλέας, Φαββατάς, Γιακουμής και Αγγελόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Νινιός, Τιμπλαλέξης, Ψυχογιάννης, Παπαδόπουλος, Σεμπάστιαν, Βλάχος, Σαραντόπουλος.
Επαιξαν και οι: Αργυρόπουλος, Δεμπεγιώτης, Γεωργιόπουλος, Ρουμελιώτης, Μπορχάν και Μακαρούνης.