Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 14:23

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Με αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό την Δευτέρα το βράδυ ξεκίνησε και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τους διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ και παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ακαδημιών Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος διαιτησίας Αγγελος Γεωργόπουλος.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ξενοφώντας Γαλανόπουλος που ευχαρίστησε την Επιτροπή Διαιτησίας και την ΕΠΣΜ, που για άλλη μια χρονιά τον προσκάλεσαν να κάνει τον αγιασμό.
Ο κ. Σπηλιώτης στην ομιλία του τόνισε:
“Σας εύχομαι καλή χρόνια, με υγεία, Αργήσαμε να ξεκινήσουμε με τα όσα έχουν γίνει με το θέμα του μητρώου. Με μια χρονιά που είχαμε τον κόβιντ τα πήγατε καλά.
Με στεναχωρεί όμως η απουσία διαιτητών.
Να κρατήσετε ψηλά τις αξίες, ψηλά την προσωπικότητα σας και σεβασμό στους παράγοντες. Ετσι βοηθάτε και εσείς στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Θα έρχομαι στις συγκεντρώσεις σας και θα τα λέμε”.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος στάθηκε κι αυτός στη μικρή παρουσία διαιτητών στην αίθουσα και επισήμανε πως προέρχονται από μία καλή χρονιά και στόχος είναι να συνεχιστεί και φέτος, ενώ ο κ. Γεωργόπουλος τόνισε: “Η ΕΠΣΜ στέκεται δίπλα σας, σας εμπιστευόμαστε, σας στηρίζουμε. Εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα και να πάνε όλα ομαλά”.
Ακόμη μίλησαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσάρης, ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξέας, ο αναπληρωτής πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΜ Σταύρος Λάμιας, ο αντιπρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Χρονόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Γιώργος Γεωργιόπουλος.
Στη συνέχεια έγινε η καθιερωμένη Δευτεριάτικη επιμορφωτική συγκέντρωση, την οποία παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι διαιτητές, καθώς και οι Ανδρέας Μιχαλακέας (μέλος Σ.Δ.Π.Μ.) και οι παρατηρητές διαιτησίας Βασίλης Γεωργακίλας και Παναγιώτης Μαυροειδάκος.