Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2022 18:35

Στον Πάμισο ο Μπαστακός

Γράφτηκε από τον

Ξανά στα "πράσινα" ο Αγγελος Μπαστακός. Ο έμπειρος αμυντικός έδωσε τα χέρια με τον Πάμισο, που ενισχύεται αισθητά στα μετόπισθεν λίγο πριν από την πρεμιέρα της Α' τοπικής.

Ο Μπαστακός είχε συμφωνήσει με τη Ράχη το καλοκαίρι, αλλά αποχώρησε για να παίξει στον Πάμισο, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει στο παρελθόν τίτλους. 

“ Η οικογένεια του Πάμισου Μεσσήνης καλωσορίζει και πάλι δίπλα της τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Μπαστακό. Έναν γεννημένο πρωταθλητή, που τόσα χρόνια στα γήπεδα του Νομού μας, έχει αποδείξει την αξία και το ήθος του. Άγγελε σού ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Παμίσου για τη συμφωνία με τον Μπαστακό. Η ομάδα της Μεσσήνης έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και με τον επιθετικό Παναγιώτη Ρουμελιώτη, τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα σήμερα. 
“ Η οικογένεια του Πάμισου Μεσσήνης καλωσορίζει και πάλι δίπλα της τον επιθετικό Παναγιώτη Ρουμελιώτη! Έναν νεαρό ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, προερχόμενο από τα τμήματα υποδομής τής Καλαμάτας. Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιηθούν όλα σου τα ποδοσφαιρικά όνειρα!”.