Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2022 16:40

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΜΕΘΩΝΗ 0-3: Εντυπωσιακό διπλό στην πρεμιέρα με Σπαντιδέα

Γράφτηκε από τον

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής η Μεθώνη που επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Καλού Νερού στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Ο ΑΟΜ στο ματς της πρεμιέρας ήταν πιο αποφασιστικός και εύστοχος και έκανε ιδανικό ξεκίνημα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει στη σύνθεση της αρκετούς έμπειρους παίκτες.
Δύο γκολ για το συγκρότημα του Βασίλη Κοσυφολόγου πέτυχε ο Παναγιώτης Σπαντιδέας, ενώ το τρίτο σημείωσε με πέναλτι ο Τάσος Μάραντος. Και οι δύο παίκτες που απέκτησε το καλοκαίρι ο ΑΟΜ.
Στο 27’ ο Σπαντιδέας έκανε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έγινε μια φάση που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων...
Συγκεκριμένα στο 47’ ο Βλάμης απέκρουσε με το χέρι λίγο πριν τη γραμμή την μπάλα σε σουτ του Ράλλη, με συνέπεια να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και να υποδειχθεί πέναλτι.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μάραντος γράφοντας το 0-2 και δίνοντας σαφές προβάδισμα υπέρ της ομάδας του.
Πλέον με παίκτη παραπάνω η Μεθώνη διαχειρίστηκε εύκολα το ματς και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Σπαντιδέα, για το τελικό 0-3.
Το ματς σφύριξε ο Η. Σκόρδος, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Γ. Μιχαλόπουλο.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Βλάμης, Αριδάς (80′ Αντωνόπουλος), Νικολόπουλος, Βασίλεφ, Κυριακούλης (70′ Μουζής), Μαλισόβας (80′ Πράνταλος), Σπυρόπουλος (80′ Πανταζόπουλος), Διονυσόπουλος (62′ Μητρόπουλος), Βλαχόπουλος.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Τσιμικλής, Δήμος (80′ Παυλόγιαννης), Τσατάς, Σπαντιδέας (70′ Τσέλιος), Μάραντος (76′ Μαθιόπουλος), Ράλλης, Τσάνε (80′ Καραγλάνης).