Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2022 17:09

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-1: Μοιρασιά στο γήπεδο του Κάμπου

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας και τα γκολ μοιράστηκαν η Α.Ε. Μάνης και η Σπερχογεία (φωτό) στη σαββατιάτικη συνάντηση τους στο γήπεδο του Κάμπου, όπου έμειναν στο 1-1.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως μόλις μία φορά οι παίκτες τους παραβίασαν την αντίπαλη εστία.
Το προβάδισμα στο σκορ πήραν οι “ταύροι” στο 13’ όταν ο Μαρίνος Στο 13’ με ωραία μπαλιά τροφοδότησε τον Σαούτη, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ με τους Ρούπα (3), Ηλ. Δημητρίου, Χρ. Δημητρίου και Τσίμπουρη. Θετικό χαρακτηρίζεται το αποτέλεσμα για τη Σπερχογεία, αφού κατάφερε να φύγει με βαθμό από μια δύσκολη έδρα, έχοντας μάλιστα και σημαντικές απουσίες, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των Μουζάκη, Ντανιέλ Σίλβα, Εντγκαρ και Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.
Σε ότι αφορά την Α.Ε.Μ., το γκολ που δέχτηκε φαίνεται πως επέδρασε θετικά, αφού στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και έκανε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Σακκά, αλλά αξιοποίησε μόνο μία από αυτές. Ο 31χρονος τερματοφύλακας κατάφερε με τις επεμβάσεις του να αποκρούσει αρκετές από αυτές και να βοηθήσει την ομάδα να φύγει από τον Κάμπο με θετικό αποτέλεσμα. Το 1-1 έγινε σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 47’. Ο Χάνκο προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, αλλά απέκρουσε ο Σακκάς αρχικά και στη συνέχεια ο Κ. Πουλάκος, που έγινε αποδέκτης της μπάλας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, αν στο 67’ δεν έχαναν τον Κουρούπη, ο οποίος αποβλήθηκε γιατί σταμάτησε υποσχόμενη επίθεση από αντίπαλο του. Ηταν η δεύτερη κίτρινη καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα στο 63’ είχε αντικρίσει την 1η κάρτα για έντονη διαμαρτυρία. Καλές φάσεις για γκολ έχασαν στη διάρκεια του αγώνα οι Κουρούπης (30’ και 40’), ισάριθμα σουτ απέκρουσε ο Σακκάς, κάτι που έκανε και στο 60’ σε σουτ του Κ. Πουλάκου. Στο 75’ από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Κ. Πουλάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ, σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80’ ο Χριστόπουλος έκανε το σουτ έξω περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας με βοηθούς διαιτητές τους Αποστολόπουλο, Τσίρμπα.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γουρνάς, Χάνκο (77’ Σπυρέας), Γιαννής, Δουρούμης, Τζανετέας, Χατζηπαναγιώτης (83’ Φετάχου), Χριστόπουλος, Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Μούσα, Ηλ. Δημητρίου, Μαρίνος (66’ Καμπανάρος), Χ. Δημητρίου (75’Τσίμπουρης), Σαούτης, Ρούπας (86’ Μούρτος).