Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2022 11:10

Ισόπαλα τα μισά ματς στην Α’ τοπική Μεσσηνίας!

Γράφτηκε από τον

Με 17 ομάδες, καθώς ο ιστορικός Απόλλωνας Καλαμάτας δεν συμμετέχει, έκανε σέντρα το περασμένο Σάββατο η Α’ τοπική Μεσσηνίας, ενώ προχθές διεξήχθη η εμβόλιμη δεύτερη αγωνιστική.

Η Μεθώνη και ο Εθνικός Μελιγαλά είναι οι μόνες ομάδες που ζευγάρωσαν τις νίκες, με τον Εθνικό να παίρνει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Απόλλωνα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα μισά ματς σε αυτές τις πρώτες δύο στροφές δεν έχουν αναδείξει νικητή. Τέσσερις ισοπαλίες σημειώθηκαν στην πρεμιέρα, τέσσερις και στη δεύτερη αγωνιστική, εκ των οποίων οι πέντε είναι με σκορ 1-1.
Στην πρώτη αγωνιστική ο μοναδικός γηπεδούχος που κέρδισε (η Κορώνη πήρε τρίποντο στα χαρτιά με Απόλλωνα) ήταν ο Εθνικός, 1-0 τον Πάμισο. Αντίθετα στη δεύτερη αγωνιστική στα οχτώ συνολικά παιχνίδια που έγιναν, δεν κέρδισε κανένας φιλοξενούμενος. Είχαμε τέσσερις νίκες των γηπεδούχων και ισάριθμες ισοπαλίες.
Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι όλες οι ομάδες έχουν βαθμό ή βαθμούς, αλλά και τα λίγα γκολ. 13 στην πρεμιέρα και 18 στη δεύτερη αγωνιστική, με τα έξι στο ματς του Παμίσου με τον Αστέρα Αρφαρών, ενώ στην πρώτη αγωνιστική Εράνη και Μεθώνη πέτυχαν τα 7 από τα 13 συνολικά γκολ.
Αναλυτικά οι οχτώ ισοπαλίες είναι:

1η αγωνιστική
Ράχη – Κυπαρισσία 0-0
Αστέρας Αρφαρών – Α.Ε. Αβίας 1-1
Α.Ε. Μάνης – Σπερχογεία 1-1
Τέλλος Αγρας – Ηρακλής Καλαμάτας 0-0

2η αγωνιστική
Εράνη – Κυπαρισσία 1-1
Α.Ε. Αβίας – ΠΑΣ Ράχη 1-1
Πανθουριακός – Ομόνοια 0-0
Σπερχογεία – Ολυμπιακός Ανάληψης 1-1

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Κυριακή, 3 μ.μ.

Εράνη - Α.Ε. Αβίας
Κυπαρισσία - Πανθουριακός
ΠΑΣ Ράχη - Πάμισος
Ομόνοια - Σπερχογεία
Αστέρας Αρφαρών - Απόλλωνας Καλαμάτας 3-0 (α.α)
Ολυμπιακός Ανάληψης - Μεθώνη
Εθνικός Μελιγαλά - Ηρακλής Καλαμάτας
Α.Ε. Μάνης - Καλό Νερό
Τέλλος Αγρας - Ακρίτας Κορώνης