Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2022 11:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με την ετικέτα του φαβορί στη Super League 2

Γράφτηκε από τον

Φθάσαμε Νοέμβριο μήνα και η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας δεν έχει ξεκινήσει!

Παγκόσμιο φαινόμενο, με τις ομάδες να έχουν βαρεθεί να παίζουν φιλικά εδώ και μήνες. Η αναμονή φαίνεται όμως ότι τελείωσε, καθώς έπειτα από πολλές αναβολές, προβλήματα και παλινωδίες, σήμερα θα γίνει το εναρκτήριο ματς για τον α’ όμιλο (Βέροια – ΠΑΟΚ Β’) και το επόμενο τετραήμερο θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Η “Μαύρη Θύελλα” κάνει πρεμιέρα την Κυριακή εντός έδρας, με αντίπαλο τον Ηρόδοτο (1.45 μ.μ.) και είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για τη νίκη στο εν λόγω ματς, αλλά και της κατηγορίας στον δεύτερο όμιλο.
Οι στοιχηματικές εταιρείες εκτιμούν (βάση των αποδόσεων) ότι η Καλαμάτα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τον τίτλο και κατ’ επέκταση το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η πρωτιά της Καλαμάτας στο νότιο όμιλο προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στο Stoiximan.gr και ακολουθεί με 3.65 η Καλλιθέα, που έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά προσφέρονται στο 6.50 και η Παναχαΐκή στο 13. Οι μπουκ θεωρούν δηλαδή την Καλαμάτα και τις τρεις αθηναϊκές ομάδες ως διεκδικητές του πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψει στην πορεία κάποια ομάδα – έκπληξη. Η ΑΕΚ Β’ και ο Ολυμπιακός Β’ (που δεν έχουν δικαίωμα ανόδου) δίνονται στο 30, όπως και τα Χανιά και η Προοδευτική.
Αιγάλεω και Ηλιόπουλη είναι στο 50 και ο πρώτος αντίπαλος της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα ο Ηρόδοτος στο 75. Η Ιεράπετρα και η Επισκοπή προσφέρονται στο 100, ενώ το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο ΠΑΟ Ρουφ (200). Η Καλαμάτα έχει το πιο γεμάτο ρόστερ του δεύτερου ομίλου, φανέλα, κόσμο και δικαίως συγκαταλέγεται στα φαβορί. Η Καλλιθέα και η Κηφισιά θα επιδιώξουν ωστόσο, να αμφισβητήσουν τα πρωτεία, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Απόλλωνα και την Παναχαΐκή. Ο δρόμος λοιπόν για τη Super League 1 δεν θα είναι στρωμένος με... ροδοπέταλα και η Καλαμάτα οφείλει να αποφύγει τις κακοτοπιές.
Θυμίζουμε ότι φέτος οι πρωταθλητές των ομίλων ανεβαίνουν απευθείας. Στον πρώτο όμιλο η Λάρισα προσφέρεται ως φαβορί (2.25) και ακολουθεί ο Πανσερραϊκός με 3.50, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Νίκη Βόλου, Ηρακλής (από 7.00) και Αναγέννηση Καρδίτσας (8.00).

Παρουσιάζει φανέλα και χορηγούς

Την παρουσία της φανέλας και των χορηγών θα κάνει σήμερα η Καλαμάτα. Η Media Day εν όψει της σέντρας στη Super League 2, θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Elite City Resort. Θα μιλήσουν μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος και κάποιοι από τους παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστούν οι χορηγοί.
Στο μεταξύ, χθες έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές της πρεμιέρας. Στην Καλαμάτα θα σφυρίξει ο Στάμος από την Ηλεία με βοηθούς τους Τριαντάφυλο και Σπηλιώτη από την Κορινθία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τσάκαλης (Ηλείας).

Τα εισιτήρια με Ηρόδοτο

Δέκα και 15 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα της Καλαμάτας με τον Ηρόδοτο. Η “Μαύρη Θύελλα” έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται από σήμερα Παρασκευή (9 το πρωί με 5 το απόγευμα) στα γραφεία της ΠΑΕ και την Κυριακή από τις 11.45 μέχρι την έναρξη του αγώνα στη 1.45 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Δέκα ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια για τις θύρες 1, 3, 4 και 15 ευρώ για τις θύρες 2 (τμήμα Β, VIP2, -VIP1 και τμήμα Α). Στην ανακοίνωση σημειώνονται ακόμα τα εξής: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα για την αποφυγή συγχρωτισμού, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο το δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο για την αγορά του εισιτηρίου τους. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2 ώρες νωρίτερα από την προκαθορισμένη έναρξη”.