Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 17:48

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Εσωσαν το βαθμό στο φινάλε οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Εσωσαν το βαθμό στο φινάλε οι γηπεδούχοι

Κυπαρισσία και Πανθουριακός διατηρούν το αήττητο στην Α' τοπική, καθώς το χθεσινό μεταξύ τους ντέρμπι δεν ανέδειξε νικητή.

Ο Πανθουριακός προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο ΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να αναδειχθεί ισόπαλος για τρίτη σερί αγωνιστική.

Είχαν προηγηθεί οι εκτός έδρας ισοπαλίες με Εράνη και Ράχη. Ο Πανθουριακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Ανάληψης και ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Ομόνοια και Κυπαρισσία.
Χθες πάντως άγγιξε τη νίκη, αφού στο 15' ο Γαλανόπουλος και στο 55' ο Σερπάνος έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Θουρίας.
Η Κυπαρισσία όμως, που είχε δύο δοκάρια με τον Χ. Μπουτσικάκη, μείωσε στο 75' με τον Κύρκο και έκανε το 2-2 με τον Χρ. Μπουτσικάκη στο 92'.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής (49' Κύρκο), Γεωργιόπουλος (83' Ζαφείρης), ,Μιτρόφ, Δημάκης (59' Καπλάνης) Π. Μπουτσικάκης, Μπακατσέλος, Σπυρόπουλος (75' Ντιόπ), Χ. Μπουτσικάκης,, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπούνας, Γιαννακόπουλος, Αγγελόπουλος (87' Μακρής), Σεντεμέντες, Κουντάνης, Κουρεντζής (83' Φαββατάς), , Ζαχαρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μανωλόπουλος (5' λ.τρ. Σερπάνος), Δαλκαφούκης