Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 18:12

ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 5-0: Ανετη επικράτηση για τους Φιλιατρινούς

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 5-0: Ανετη επικράτηση για τους Φιλιατρινούς

Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε η Εράνη την αναμέτρηση της με την Α.Ε. Αβίας την οποία κέρδισε με 5-0.

Από τα πρώτα λεπτά η Φιλιατρινή ομάδα έδειξε τις προθέσεις της και στο 27’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και 4 λεπτά μετά να προηγηθεί με 2-0. Από εκεί και μετά το έργο της έγινε πιο εύκολο, διαχειρίστηκε με την απαιτούμενη προσοχή το παιχνίδι και στην επανάληψη κατάφερε να αξιοποιήσει ακόμη 3 από τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε αυτό το διάστημα και έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Η Α.Ε. Αβίας προσπάθησε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως τα 2 γκολ στο πρώτο μέρος και το τρίτο στις αρχές της επανάληψης δεν της άφησαν περιθώρια ότι μπορεί να έχει καλύτερη τύχη στο ματς. Ετσι στη διάρκεια του ματς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε δύο νέα παιδιά που έκαναν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ομάδας, τον 15χρονο Δημήτρη Κλείδωνα και τον 14χρονο Δημήτρη Πουλή, ενώ ξεκίνησαν το παιχνίδι οι νεαροί Κώστας Σινάι και Χρήστος Μητσέας (2η συμμετοχή ως βασικός).
Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Γκεβόρι με προβολή και στο 31’ μετά από σέντρα του Μπάρκα, ο Γεωργιόπουλος, που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 48’ μετά από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Μπάρκας με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0. Στο 83’ ο Μπάρκας με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 88’ ο Μίλε με διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Νιάρχου διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη και Αντωνόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Τσόπελας, Μπινιώρης (53’ Χάρμπας), Γκότσης (69’ Περαματζής), Πέππας, Γκεβόρι (77’ Αναστασόπουλος), Μπάρκας, Γεωργιόπουλος (53’ Κουρούβανης), Πλακάς, Βασιλόπουλος (53’Νικολακόπουλος), Μίλε.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάι, Μητσέας (53’ Μπουζαλάς), Καρδάσης, Ξυνός, Ε. Τσουλάκος, Μαλίκι (53’Αποστολίδης), Αλντέσκου (53’Πουλής), Δ. Τσουλάκος (81’ Δ. Κλείδωνας), Κορμπής, Γεωργίκος.