Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2022 18:35

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Πρώτο διπλό για τους Νησιώτες με Μπορχάν, Ρουμελιώτη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Πρώτο διπλό για τους Νησιώτες με Μπορχάν, Ρουμελιώτη

Το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατέκτησε χθες ο Πάμισος που επικράτησε της Ράχης στο “Π. Μπαχράμης” με σκορ 2-0.

Οι Νησιώτες χτύπησαν στην αρχή και στο τέλος της αναμέτρησης και πήραν το τρίποντο, με το οποίο βρέθηκαν στη 3η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή.
Η νίκη του Παμίσου όμως επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο μέσος των φιλοξενούμενων σε μία ανύποπτη φάση έπεσε στο έδαφος και το ματς διακόπηκε για τρία λεπτά. Ο Γεωργιόπουλος χτύπησε στο γόνατο και έφυγε κατευθείαν για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να κάνει εξετάσεις.
Οσον αφορά τη Ράχη αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από δύο ισοπαλίες. Η καλαματιανή ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεση της το πάλεψε απέναντι στον σπουδαίο της αντίπαλο και αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις.
Μόλις στο 5’ ο Μπορχάν από πλάγια θέση έπιασε το σουτ, με την μπάλα να σκάει στο χορτάρι και να ξεγελά τον Τσέλα για το 0-1.
Στο 13’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κράκουλι που έκλεψε την μπάλα και έκανε το πλασέ που ήταν αδύναμο, με τον Οικονομόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Μπέγκα δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη είχε μία καλή στιγμή στο 33’ με τον Τσέλα να νικά στο τετ α τετ τον Σαραντόπουλο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φιλόπουλος σούταρε με τον Τσέλα να διώχνει και το νέο σουτ του Κατσιβαρδέα μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν σαφώς λιγότερες, με το ματς να πηγαίνει στη δύναμη και να υπάρχουν συχνές διακοπές για τραυματισμούς.
Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό και δεν απειλήθηκαν από τη Ράχη που αρκέστηκε σε ορισμένες στατικές φάσεις, που δεν είχαν όμως αποτέλεσμα.
Μάλιστα ο Πάμισος καθάρισε το ματς στο 87’ όταν ο Παπαδόπουλος σε αντεπίθεση τροφοδότησε στα αριστερά τον Ρουμελιώτη που μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε το τελικό 0-2.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθους την Τσαούση και τον Ταβουλαρέα.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Παυλής, Λιόλιος, Μπέγκα (88’ Κοζομπόλης), Κράκουλι, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος, Καραχάλιος (80’ Κούτρης), Τριανταφυλλίδης, Βράπι (46’ Τσεκάνι 85’ Α. Τσέλα).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Νινιός, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος (48’ λ.τρ. Χαραλαμπόπουλος), Ψυχογιάννης, Βλάχος (54’ Ρουμελιώτης), Μπορχάν (69’ Παπαδόπουλος), Σαραντόπουλος (69’ Δεμπεγιώτης), Τιμπλαλέξης.