Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2022 19:19

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 3-0: Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα που σημείωσε στο β’ ημίχρονο η Α.Ε. Μάνης πανηγύρισε χθες στην έδρα της, την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 3-0 το Καλό Νερό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού αποφασισμένοι για τη νίκη. Ομως στο πρώτο 45λεπτο δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο β’ μέρος ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους και φρόντισαν να είναι αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί, όπως και έγινε αφού κατάφεραν να βρουν τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.
Από την άλλη το Καλό Νερό είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηταν στο 36’ όταν ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε κόρνερ ο Οικονομόπουλος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει αμυντικός σχεδόν πάνω στην γραμμή, όμως η μπάλα βρήκε σε συμπαίκτη του και πήρε πορεία προς την εστία, όμως πρόλαβε ο Καστριτσέας και απέκρουσε. Από εκεί και πέρα προσπάθησε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά μετά το γκολ που δέχτηκε στο 64’ δεν μπόρεσε να βρει κάποια φάση για να απειλήσει, ενώ η αποβολή του Βλαχόπουλου στο 74’ με 2η κίτρινη (για διαμαρτυρία και οι δύο κάρτες στο ίδιο λεπτό).
Στο 64’ ο Γιαννής με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 85’ ο Κουρούπης με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 87’ έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Μετά από έξοχη ενέργεια ο Σπυρέα έδωσε πάσα στον Κουρούπη ο οποίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τον Καραμπέτσο και την Μπέλλου.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Γουρνάς, Χάνκο (61’ Σπυρέας), Γιαννής, Δουρούμης, Τζανετέας, Χατζηπαναγιώτης (88’ Ρότσι), Χριστόπουλος (88’ Τσιλιμπερδης), Κ. Πουλάκος (75’ Μουστάκας), Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης (88’ Π. Πουλάκος).
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Βλάμης, Πράνταλος, Αριδάς, Νικολόπουλος, Κυριακούλης (83’ Αντωνόπουλος), Γαργαρώνης, Ναστάτος (43’ λ.τρ. Διονυσόπουλος), Βλαχόπουλος, Βασίλεφ.