Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 19:59

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2: Μοιρασιά σε ένα γεμάτο παιχνίδι

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-2: Μοιρασιά σε ένα γεμάτο παιχνίδι

Ισόπαλος με 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο του Μελιγαλά ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Οι δυο αντίπαλοι μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στο σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ισάριθμες φορές και το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά στο σκορ τον Εθνικό με 2-1. Σε αυτό το διάστημα οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα τρεις φορές. Βέβαια οι γηπεδούχοι στο 16’ υποστήριξαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος ύστερα από σουτ του Μιχαλέα, πριν την απομακρύνει αμυντικός από την εστία. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι δέχτηκαν στα πρώτα λεπτά το 2ο γκολ, αλλά από εκεί και μετά ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές. Σε αυτό το διάστημα ο Ηρακλής άφησε χώρο στον αντίπαλο του και με σωστή διαχείριση κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Φυσικά ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί τις δύο ημέρες δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα ο Εθνικός συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας (μαζί με την Εράνη) και παρέμεινε αήττητος για 3ο σερί ματς. Ο Ηρακλής αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία έχει καταφέρει στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος να μη χάσει και παράλληλα να κάνει το καλύτερο σε κάθε ματς.
Στο 31’ ο Παπαθεοδώρου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εθνικό.
Στο 38’ μετά από συρτή σέντρα του Φυκούρα ο Δαρσακλής με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 41’ από σέντρα του Παπαθεοδώρου ο Νάσος Σπυρόπουλος με εκπληκτική κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Εθνικό κάνοντας το 2-1.
Στο 55’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου ο Ψωρομύτης με κεφαλιά έκανε το 2-2.
Στο 65’ μετά από σέντρα, ο Δαρσακλής με κεφαλιά σκόραρε αλλά με τη σύμφωνη γνώμη του βοηθού, ο διαιτητής ψηλοπαναγιώτης υπέδειξε οφσάιντ.
Στο 85’ μετά από σουτ του Μιχαλέα η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, όμως και σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης δεν διαπίστωσε παράβαση και συνεχίστηκε το παιχνίδι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Τσουλάκο, Γεωργαντά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός, Διακουμάκος, Αναστασίου, Λάγιος, Σπανός, Ράπτης, Παπαθεοδώρου, Μιχαλέας (89’ Φέστας), Γ. Σπυρόπουλος, Αθ. Σπυρόπουλος, Τσίκας (54’ Σαραντόπουλος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Τρακάκης, Φυκούρας, Μαγκλάρας, Μιχαλόπουλος (90’ Δαραβίγκας), Κωνσταντόπουλος, Δαρσακλής (80’ Μπρακούλιας), Βλαχάκης, Βαΐτσης (46’ Ψωρομύτης), Παπαδέας, Λύρας (92’ Καλογερόπουλος).