Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2022 12:31

“Ποντικοί” στο γήπεδο Σουληναρίου, έκλεψαν την ομάδα της Στενωσιάς!

Γράφτηκε από τον
“Ποντικοί” στο γήπεδο Σουληναρίου, έκλεψαν την ομάδα της Στενωσιάς!

 

Θύμα κλοπής έπεσε η ποδοσφαιρική ομάδα της Στενωσιάς την Δευτέρα αργά το απόγευμα...

Συγκεκριμένα την ώρα που διεξαγόταν η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο Σουληναρίου, “ποντικοί” μπήκαν από το παράθυρο των αποδυτηρίων και έκλεψαν τσάντες, που περιείχαν κινητά και πορτοφόλια ποδοσφαιριστών και προπονητών, αλλά και αθλητικό υλικό της ομάδας. Επίσης παραβίασαν αυτοκίνητο, από το οποίο έκλεψαν 100 ευρώ.
Πρόκειται για ένα συμβάν που έχει αναστατώσει δικαιολογημένα την ομάδα της Στενωσιάς, η οποία με ανακοίνωση της αναφέρει:
“Ως μία ομάδα που προσπαθεί με ότι έχει διαθέσιμο να κρατάει ζωντανή τη φλόγα του ποδοσφαίρου μας, ναι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας, νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί με όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κόσμο της Μεσσηνίας το χθεσινό συμβάν.
Κατά την διάρκεια της προπόνησης μας στο γήπεδο Σουληναρίου & ενώ όλοι (Δ.Σ, προπονητές& παίκτες) βρίσκονταν εντός γηπέδου κάποιοι ανάξιοι, κάποιοι τους οποίους τους έχει πετάξει στα σκουπίδια η ζωή, γιατί περί σκουπιδιών πρόκειται, για να μην αναφερθούμε σε κάτι πιο αισχρό..!!
Είχαν το θράσος να σπάσουν το προστατευτικό σιδερένιο κάγκελο των αποδυτηρίων και να εισέλθουν σε αυτά, όπου και μας αφαίρεσαν κινητά αξίας, μετρητά, πιστωτικές κάρτες, αθλητικό υλικό κ.α.
Τέτοιες ενέργειες εξαγριώνουν τον κόσμο.. Τα σκουπίδια ανήκουν στις χωματερές, όχι στα γήπεδα.. Το μοιραζόμαστε μαζί σας για να υπάρξει γενικότερη προσοχή στα υπάρχοντα σας”.