Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2022 17:36

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Νίκη με καλή εμφάνιση

Τα θετικά αποτελέσματα για 4η σερί αγωνιστική συνέχισε ο Ηρακλής Καλαμάτας που χθες το απόγευμα νίκησε στο “Π. Μπαχράμης”, τον Αστέρα Αρφαρών με 3-0.

Στο παιχνίδι των δύο νεοφώτιστων ομάδων ο γηπεδούχος Ηρακλής ήταν ουσιαστικός και αποτελεσματικός στο παιχνίδι του και έφτασε στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και δεύτερη στην έδρα του και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.
Ο φιλοξενούμενος Αστέρας παρότι δεν κέρδισε έκανε το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όπως υποστηρίζουν στην ομάδα άξιζε να έχει καλύτερη τύχη στο παιχνίδι.
Στο 41’ ο Βαΐτσης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0. Στο 44’ παράλληλη σέντρα σουτ του Δαρσκαλή η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 74’ ο Βαΐτσης μετά από ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0.
Οι νικητές είχαν την ευκαιρία για να σημειώσουν ακόμη ένα γκολ όταν κέρδισαν πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 80’ ο Ψωρομύτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπαράι. Το εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος, αλλά ο Κλ. Σακκάς κατάφερε να αποκρούσει.
Η ομάδα των Αρφαρών είχε δύο καλές στιγμές στο 71’ με τον Χριστόπουλος σε τετ-α-τετ και στο 82’ με σουτ του Γιαννακούτζου, αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Μπρακούλιας, Φυκούρας (70’ Ψωρομύτης), Τρακάκης, Μαγκλάρας, Κωνσταντόπουλος (82’ Κρέπης), Βλαχάκης, Μιχαλόπουλος, Βαΐτσης (82’ Δαραβίκας), Λύρας, Δαρσακλής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κλ. Σακκάς, Βανικιώτης, Χριστόπουλος (80. Περ. Μωραγιάννης), Παντσιώτης, Μπαράι, Φέστας, Μπούρας, Κ. Μωραγιάννης (65’ Μουτσούλας), Κ. Σακκάς (75’ Σουλιμάς), Γιαννακόπουλος, Γιαννακούτζος.