Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 18:12

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΡΑΝΗ 2-2: Μοιρασιά στη Μεσσήνη με 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΡΑΝΗ 2-2: Μοιρασιά στη Μεσσήνη με 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο! (φωτό)

"Χορταστική" ισοπαλία στη Μεσσήνη. Πάμισος και Εράνη μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο τελευταίο χρονικά ματς της 4ης αγωνιστικής στην Α' τοπική, που ήταν και το μοναδικό που δεν ανέδειξε νικητή.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 9' με τον Ρουμελιώτη, αλλά δεν πρόλαβαν να χαρούν. Οι Φιλιατρινοί γύρισαν το ματς σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ο Γεωργιόπουλος στο 11' έκανε το 1-1 και ο Τσόπελας στο 15' το 1-2.

Η απάντηση του Παμίσου, ήρθε εννέα λεπτά αργότερα με τον Μπαστακό να ισοφαρίζει σε 2-2. Δύο αμυντικοί, οι Μπαστακός και Τσόπελας χρίστηκαν σκόρερ σ' ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στο ντέρμπι με τέσσερα γκολ!
Η συνέχεια όμως δεν είχε άλλο τέρμα, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να φθάσουν στη νίκη.
Ετσι ο Πάμισος έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Εράνη με δύο όμως ακόμα ομάδες, τον Πανθουριακό και τον Ηρακλή Καλαμάτας που έχουν από 8 βαθμούς και ακολουθεί ο Πάμισος με τον Εθνικό Μελιγαλά με εφτά βαθμούς.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας (46' Παπαδόπουλος), Μπαστακός Φιλόπουλος, Νινιός (60' Χαραλαμπόπουλος), Ψυχογιάννης, Τιμπλαλέξης, Σαραντόπουλος (90' Κουλόπουλος), Μπορχάν (46' Δεμπεγιώτης), Ρουμελιώτης (76' Βλάχος)
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Ανδρώνης (60' Γκότσης), Πέππας (86' Χάρμπας), Κουρούβανης, Γκεβόρι, Γεωργιόπουλος (90' Κριστάθ), Μπάρκας, Βασιλόπουλος, Πλακάς.