Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 11:00

Κ19 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρεμιέρα σήμερα με Ηρόδοτο

Γράφτηκε από τον
Κ19 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρεμιέρα σήμερα με Ηρόδοτο

Το ταξίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 Κ19 ξεκινά σήμερα για την ομάδα της Καλαμάτας, που θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο.

Πρόκειται για παιχνίδι της 1η αγωνιστικής, το οποίο δεν είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες μετά από αίτημα της κρητικής ομάδας.
Ο αγώνας ορίστηκε εκ νέου και θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος με ώρα έναρξης στις 2 μετά το μεσημέρι και θα τον διευθύνει ο Αποστόλης Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Χρήστο Καραμπέτσο και Παναγιώτη Νικολόπουλο από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Η Κ19 της Καλαμάτας που θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα είναι μια καινούργια ομάδα, την οποία στελεχώνουν παίκτες από την Κ17 και όσους αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Από την περσινή ομάδα παραμένει ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσιφτσής.
Ο Νίκος Κακαλέτρης στη διάρκεια της σεζόν θα στηριχθεί στους Παναγιώτη Τσιφτσή, Γιώργο Κουρεντζή, Γιώργο Δελλή, Παύλο Βαρελά (τερματοφύλακας), Κώστα Παπαδόπουλο, Παύλο Γιακουμή, Κάρολο Δημόπουλο, Διονύση Λεβεντάκη, Στράτο Μανιάτη, Τάσο Θεοφιλόπουλο, Γιαχια Σόνι, Γιώργο Ντόντα, Σταύρο Παναγόπουλο, Παναγιώτη Νίκα (αμυντικοί), Αλεξ Ντίσα, Αντώνη Φράγκο, Χρήστο Μαλιόγκα, Παναγιώτη Λακριντή, Βασίλη Δημητρίου, Παναγιώτη Καρνάκη, Λάμπρο Κάππα, Λευτέρη Μαθιόπουλο, Δημήτρη Τρουπάκη, Σπύρο Βαρελά (μέσοι), Παναγιώτη Φράγκο, Δημήτρη Μαναρώλη, Σωτήρη Ντελή, Γιάννη Χίλιαρχο, Ηλία Μπουρίκα, Λεωνίδα Κλεφτόγιαννη, Αρλιντ Χότζα, Δημήτρη Τσαούση, Σωκράτη Γκίζα, Βασίλη Ζαγαρέλο, Παναγιώτη Τσουτσουράκη (επιθετικοί).