Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2022 10:07

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το 3 στα 3 με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για το πρώτο φετινό πελοποννησιακό ντέρμπι στη Super League 2 έφθασε.

Η Καλαμάτα θα υποδεχτεί σήμερα στις 3.15 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Παναχαϊκή (ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 3), ματς με το οποίο ανοίγει η “αυλαία” της 3ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Super League 2. Οι δύο μονομάχοι έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα και μοιράζονται την πρώτη θέση, μαζί με ΟΦ Ιεράπετρας, Κηφισιά, Απόλλωνα που επίσης μετρούν το απόλυτο.
Η “Μαύρη Θύελλα” νίκησε στην πρεμιέρα, εντός έδρας τον Ηροδοτο και το περασμένο Σάββατο στον Ρέντη τον Ολυμπιακό Β’, με 2-0. Οι Πατρινοί έχουν κάνει το δύο στα δύο, κόντρα σε κρητικές ομάδες. Με τα Χανιά την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας (1-2) και με την Επισκοπή εντός με ανατροπή (2-1).
Η Καλαμάτα καλείται λοιπόν να την υποχρεώσει στην πρώτη ήττα στη σεζόν, ώστε να μείνει σε θέση οδηγού στην κούρσα του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι Καλαμάτα και Παναχαϊκή αντάμωσαν σε δύο φιλικά στη διάρκεια της προετοιμασίας, χωρίς να αναδειχθεί νικητή (1-1 στην Καλαμάτα και 0-0 στην Πάτρα). Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά και η μεσσηνιακή ομάδα είναι έτοιμη να κάνει το 3 στα 3 στη SL2. Σε αυτή την προσπάθεια ευελπιστεί να έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου, με τη διοίκηση να ορίζει γενική είσοδο 10 ευρώ.
Ακόμα η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες ότι θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα φέρνει την οικογένεια πιο κοντά στο γήπεδο, αφιερώνοντας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Θύρας 4 για τους μικρούς της φίλους και τους γονείς τους, το «KALAMATA FC / One Family». Εκεί, θα μπορούν να εισέλθουν γονείς με τα παιδιά τους έως 12 ετών, απολαμβάνοντας παιχνίδια και διάφορα διαδραστικά happenings. Ελάτε να χτίσουμε το μέλλον της “Μαύρης Θύελλας” μαζί με τους μικρούς φιλάθλους μας μέσα από το γιορτινό κλίμα του ποδοσφαιρικού αγώνα”.

Η αποστολή

Η προετοιμασία της Καλαμάτας ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς προβλήματα, με το Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει στην αποστολή 22 παίκτες. Αναλυτικά: Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Κόκκορης, Μπόρχες, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος, Ασαμόα.

Παπαδόπουλος: “Σημαντικό και δύσκολο ματς”

Δύσκολο και σημαντικό ματς χαρακτήρισε ο Σούλης Παπαδόπουλος το σημερινό με την Καλαμάτα. Ο προπονητής της Παναχαϊκής επεσήμανε ότι η “Μαύρη Θύελλα” έχει υψηλούς στόχους, αλλά το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του.
“Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο, όπως όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Η Καλαμάτα είναι μία έμπειρη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και έμπειρο προπονητή. Η ομάδα της Καλαμάτας έχει πολύ υψηλούς στόχους, όμως εμάς δε μας φοβίζει αυτό γιατί έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και με σεβασμό στον αντίπαλο θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Όσες φιλοδοξίες έχουν εκείνοι, άλλες τόσες έχουμε κι εμείς”, σημείωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Με κόσμο στην Καλαμάτα

Τη δική της κερκίδα αναμένεται να έχει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο η Παναχαϊκή, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει εισιτήρια (10 ευρώ) και η είσοδος των φιλάθλων της θα γίνει από τη θύρα 3 του Δημοτικού Σταδίου.