Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2022 11:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Θα είναι ένας μαραθώνιος”, λέει ο Σπ. Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Στο - 1 από την κορυφή της Α’ τοπικής βρίσκεται ο Πάμισος, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Εράνη.

Η ομάδα της Μεσσήνης έχασε την Κυριακή την ευκαιρία να ανέβει με νίκη στην πρώτη θέση, αλλά και ο βαθμός δεν είναι άσχημος κόντρα σε μια ομάδα που είναι πρώτη (μαζί με Θουρία, Ηρακλή) και αήττητη.
Ο προπονητής του Παμίσου Σπύρου Τσίκινης (δεξιά στη φωτό, με το συνεργάτη του Αντώνη Τσουκαλά) εκτιμά άλλωστε ότι η μάχη του τίτλου θα κρατήσει μέχρι το τέλος.
“Είναι διαφορετικό το φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι όπως πέρυσι, που με ένα, δύο άσχημα αποτελέσματα στον όμιλο, έμενες εκτός. Είναι ενιαίο πρωτάθλημα. Ενας μαραθώνιος που θα πάει μέχρι το τέλος. Χρειάζεται υπομονή. Ακόμα είναι νωρίς. Υπάρχουν καλές ομάδες, που θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν και δεν θα πω ακόμα ποιες είναι”.
Να σημειωθεί ότι μετά από τέσσερις αγωνιστικές, καμία ομάδα στην Α’ τοπική δεν έχει το απόλυτο, ενώ η διαφορά του πρώτου με τον ένατο στη βαθμολογία είναι μόλις δύο βαθμοί. Γι’ αυτό και ο Σπύρος Τσίκινης εκτιμά ότι θα γίνει μεγάλη μάχη.
Ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
“Είναι καλή ομάδα, η περσινή πρωταθλήτρια και θέλει προσοχή. Πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”, λέει ο Σπύρος Τσίκινης, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σεμπάστιαν, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Παπαδόπουλου και Ρουμελιώτη.