Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 16:51

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ 2-0: Λύτρωση στο 89’!

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ 2-0: Λύτρωση στο 89’!

Τη δεύτερη σερί νίκη της κατέκτησε το Σάββατο η Κυπαρισσία που επικράτησε με 2-0 της Μεθώνης, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο ΑΟΚ τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του ΑΟΜ (έπαιξε σε ένα ακόμη ματς με σημαντικές απουσίες), όμως με δύο τέρματα στο 89’ και το 91’ έφτασε σε μία πολύτιμη νίκη.
Ετσι η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου έφτασε τους 9 βαθμούς, απέχει δύο από την κορυφή και έχει τα δύο επόμενα ματς στο γήπεδο της.
Από την άλλη αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για την Μεθώνη που πάντως έχει ένα ματς λιγότερο και έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, με τρία εκτός έδρας ματς στο ξεκίνημα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πίεσαν δίχως αποτέλεσμα για ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ζήτησαν έντονα πέναλτι σε μία φάση.
Η πίεση συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.
Εν τέλει η λύτρωση για τους “κυανόλευκους” ήρθε στο 89’ με τον Χρ. Μπουτσικάκη να γράφει το 1-0, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από τους φίλους του ΑΟΚ!

Μάλιστα στο 91’ η Κυπαρισσία έκανε δύο τα τέρματα της, με τον Μπακατσέλο να χρίζεται σκόρερ για το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Γεωργαντά.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης (83’ Ζαφείρης), Γεωργιόπουλος, Δημάκης, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ, Μπακατσέλος, Κύρκο (72’ Ανδρουτσής), Κατσιώλης, Χ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος (46′ Σπυρόπουλος).

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Δήμος, Ράλλης, Χρόνης, Τσατάς, Παυλόγιαννης, Σπαντιδέας, Μάραντος.