Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 18:00

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-2: Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το διπλό

Γράφτηκε από τον

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, και τρίτη συνολικά, πέτυχε προχθές ο Ακρίτας Κορώνης που κέρδισε στα Αρφαρά, τον Αστέρα με 2-0.

Η ομάδα της Κορώνης παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και έχει καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη 3άδα της βαθμολογίας, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο με τον Τέλλο Αγρα (3η αγωνιστική). Στο Σαββατιάτικο ματς κατάφερε με τα γκολ του Μουτζούρη στο 61’ και του Κώστας Λυμπερόπουλου 10 λεπτά μετά να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.
Ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δείξει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο με την επιστροφή του μετά από 6 χρόνια στην Α’ τοπική. Σε αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει μία ισοπαλία εντός έδρας στην πρεμιέρα, τη νίκη στα χαρτιά επί του Απόλλωνα και τρεις ήττες.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τον Τσοπανάκη και την Μπέλλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κλ. Σακκάς, Βανικιώτης, Ζερβάκος, Μπαράι (84’ Κ. Μωραγιάννης), Παντσιώτης, Φέστας, Μπούρας, Γιαννακούντζος, Κ. Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (90’ Π-Χ. Μωραγιάννης).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Κουτίβας, Δ. Κουτσουμπός, Φιλάι, Καγιανάς (56’ Παπαγεωργίου), Κυριόπουλος (89’ Τσελάι), Πεΐδης (84’ Χοτζόλλι), Κώστας Λυμπερόπουλος, Μουτζούρης (89’ I. Κουτσουμπός).