Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 18:22

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο “Π. Μπαχράμης”, ανάμεσα σε ΠΑΣ Ράχη και Ηρακλή Καλαμάτας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ο ΠΑΣ Ράχη δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη στην έδρα του, αφού σε τρεις αγώνες μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ η μοναδική έως τώρα νίκη του στο πρωτάθλημα είναι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στα χαρτιά.
Ο Ηρακλής συνεχίζει την καλή έως τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από 5 αγωνιστικές παραμένει αήττητος, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν στο 38’ ο Μιχαλόπουλος με πέναλτι, που έβαλε προσωρινά μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή και στο 47’ ο Λιόλιος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Λιανό.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: M. Tσέλα, Κιόρρι, Παυλής (60’ Τόμασεκ), Λιόλιος, Μπέγκα (79’Α. Τσέλα), Κράκουλι, Τσουλάκος, Αβράμης, Καραχάλιος, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος (86’ Τσεκάνι).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Μπρακούλιας (60’ Παπαδέας), Φυκούρας, Μαγκλάρας, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης (88’ Καλογερόπουλος), Βλαχάκης, Βαΐτσης, Δαρσακλής, Λύρας.