Δευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 19:44

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Εχουμε τα φόντα για ανάλογη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο", λέει ο Φάνης Κάνιστρας

Γράφτηκε από τον

Οπως μπήκε με το… δεξί στο κύπελλο έτσι και στο πρωτάθλημα ο Τσικλητήρας Πύλου που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ανανεωμένου Τέλλου Αγρα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα της Πύλου έδειξε πως και φέτος θα είναι από τις δυνατές της κατηγορίας και πως ειδικά στην έδρα της δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο.


Από τους πρωταγωνιστές της σημαντικής νίκης ήταν ο Φάνης Κάνιστρας που πέτυχε το δεύτερο γκολ του Τσικλητήρα και αναστάτωσε σε πολλές περιπτώσεις τους αμυντικούς του Αγρα.

"Μία ομάδα υπήρχε
στο δεύτερο ημίχρονο"

"Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο δεύτερο όμως μπήκαμε πιο ήρεμοι και ουσιαστικά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Αγρα και η νίκη μας ήταν 100% δίκαιη.
Η αλήθεια είναι πως περίμενα πιο ανταγωνιστικό τον Αγρα, όμως οι παίκτες του έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και η συνέχεια θα είναι καλύτερη γι' αυτούς", τονίζει στο "Ν" ο 24χρονος επιθετικός.
Για το που μπορεί να φτάσει η φετινή Πύλος αλλά και για τον ίδιο, ο Κάνιστρας σημείωσε: "Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, είμαστε δεμένοι και θέλουμε να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία, να είμαστε μέσα στην 5αδα.
Εχουμε ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχουμε τα φόντα να συνεχίσουμε έτσι.
Προσωπικά είχα να παίξω επίσημο παιχνίδι ενάμιση χρόνο και αυτός ο καιρός ήταν δύσκολος για μένα. Θέλω να έχω υγεία ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου και μέσω αυτής να βοηθηθώ κι εγώ".
Πλέον η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής που είναι με το Διαβολίτσι το Σάββατο. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες, ενώ και ο Μαραβέλας ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.