Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 13:06

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Τέταρτη ισοπαλία σε έξι ματς για τον ΑΟΚ!

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Τέταρτη ισοπαλία σε έξι ματς για τον ΑΟΚ!

 

Την τέταρτη ισοπαλία της σε έξι αγώνες έφερε χθες η Κυπαρισσία μιας και έμεινε στο 0-0 με το Καλό Νερό.

Ετσι ο ΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας και είναι στην 4η θέση μαζί με τον Ηρακλή Καλαμάτας. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα και ορισμένες καλές φάσεις, όμως τους λείπει το εύκολο γκολ και έτσι... πέταξαν δύο ακόμη βαθμούς. Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για το Καλό Νερό που έφτασε τους 7 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου απείλησε με τους
Χρ. Μπουτσικάκη και Μπακατσέλο, ενώ το Καλό Νερό είχε καλή στιγμή με τον Βλαχόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά προς το φινάλε η Κυπαρισσία πίεσε και έχασε ευκαιρίες με τους Μιτρόφ και Κατσιώλη, ενώ η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου απείλησε με τους Βλαχόπουλο και Μπεγέτη. Στο 89’ αποβλήθηκε με δευτερη κίτρινη ο Ναστάτος του Καλού Νερού.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Τσοπανάκης και Αντωνόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Πράνταλος, Βλάμης, Ναστάτος, Γαργαρώνης, Μαλισόβας, Κυριακούλης (57’ Γκεοργκίεφ), Διονυσόπουλος (57’ Οικονομόπουλος), Βλαχόπουλος, Μητρόπουλος, Μπεγέτης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Δημάκης, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (80’ Μιτρόφ), Μπακατσέλος, Κύρκο (75’ Ζαφείρης), Χρ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος (65’ λ.τρ. Σπυρόπουλος), Κατσιώλης.