Δευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 20:12

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Σημαντικό αβαντάζ το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα", λέει ο Κώστας Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Ηλιόπουλος άνοιξε από νωρίς λογαριασμό με τα αντίπαλο δίχτυα καθώς χθές στα Μέγαρα πέτυχε το δεύτερο γκολ της Καλαμάτας το οποίο ολοκλήρωσε την ανατροπή και της χάρισε την νίκη με 2-1 απέναντι στον τοπικό Βύζαντα.


Ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το ξεκίνημα της ομάδας, το οποίο ήρθε μάλιστα παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.
"Θέλαμε το καλό ξεκίνημα, το πιστεύαμε και τελικά καταφέραμε να αρχίσουμε με δύο νίκες το πρωτάθλημα. Τραυματισμοί και απουσίες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, όμως φάνηκε πως δεν μας επηρέασαν αφού όσοι έπαιξαν τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο», τόνισε στο  «Notosport» ο Ηλιόπουλος που χαρακτήρισε αβαντάζ τους 6 βαθμούς στο ξεκίνημα.
«Είναι σημαντικό αβαντάζ οι δύο νίκες για την ομάδα. Άλλωστε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Το κακό ξεκίνημα ήταν κάτι που στοίχησε τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα. Και πέρυσι αν δεν είχαμε ξεκινήσει τόσο άσχημα, ίσως τα πράγματα στην συνέχεια να ήταν διαφορετικά».
Όσον αφορά την συνέχεια ο σκόρερ του προχθεσινού δεύτερου τέρματος της Καλαμάτας σημείωσε: «Κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Η Καλαμάτα είναι μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται και δεν κρύβουμε ότι στόχος είναι η άνοδος. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Κλείνοντας ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έκανε μια εκτίμηση για τους πιο δύσκολους αντιπάλους της Καλαμάτας φέτος: «Πανελευσινιακός, Αιολικός και Παναργειακός έχουν καλές ομάδες και θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Θα δούμ στο τέλος του πρωταθλήματος ποιος θα είναι ο καλύτερος και ποιος θα ανταμειφθεί με την κατάκτηση του τίτλου…».