Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 14:13

Στο φινάλε έχασε η Κ19 της Καλαμάτας στα Χανιά

Γράφτηκε από τον
Στο φινάλε έχασε η Κ19 της Καλαμάτας στα Χανιά

Την ήττα στις καθυστερήσεις γνώρισε η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά από την τοπική ομάδα με 3-1.

Η ήττα ήρθε με ανατροπή στο σκορ, καθώς οι νέοι της Καλαμάτας κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 85’ ύστερα από ωραία συνδυασμό. Συγκεκριμένα ο Θεοφιλόπουλος συνδυάστηκε με τον Λακριντή και ο πρώτος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Π. Φράγκος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν άνοιξε το σκορ.
Ενα λεπτό νωρίτερα είχε σκοράρει ο Γκότσης, όμως ο διαιτητής Τρίγκας υπέδειξε το παίκτης της Καλαμάτας σε θέση οφσάιντ. Επίσης ένα λεπτό μετά το 0-1 ο Γκότσης ανατράπηκε στην περιοχή των Χανίων, όμως ο διαιτητής δεν είδε παράβαση και έδειξε παίζετε. Στο 87’ ο Γκολόσι έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1 και μετά στο 91’ και στο 96’ ο Μπραουδάκης κατάφερε να βάλει δύο γκολ και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Καλαμάτας, καθώς σύμφωνα με την εμφάνιση που πραγματοποίησε άξιξε καλύτερης τύχης.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τρίγκας με βοηθούς διαιτητές τους Λογαρίδη, Μπαντά και οι τρεις από την ΕΠΣ Χανίων.
ΧΑΝΙΑ: Δεσποτόπουλος, Μάγγος, Νίκας, Μ. Κουκουράκης, Γκολόσι, Χαλίλι, Μπραουδάκης, Μπίτι (67’ Καπαράκης), Λ. Κουκουράκης (37’ Εξαρχος, 86’ Βενέτης), Τσούτσης, Μπαλίου (86’ Κρομυδάκης).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Θεοφιλόπουλος, Γκότσης, Λεβεντάκης, Δημόπουλος (61’ Παπαδόπουλος), Μπουρίκας (69’ Μαναρώλης), Τρουπάκης (69’ Γιακουμής), Αντ. Φράγκος, Δημητρίου (46’ Π. Φράγκος), Λακριντής, Δρούγας.