Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 19:19

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-0: Με υπογραφή Μπακατσέλου

Γράφτηκε από τον

Ο Θανάσης Μπακατσέλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο χθεσινό παιχνίδι της Κυπαρισσίας με τη Μάνη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής.

Ο Ηλειος μεσοεπιθετικός με δύο γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου, που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή.
Κύριο χαρακτηριστικό του χθεσινού παιχνιδιού ο δυνατός αέρας που επηρέασε που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Από την άλλη η Μάνη γνώρισε μία ακόμη ήττα και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Πολίμου στον πάγκο της Μανιάτικης ομάδας.
Στο 32’ οι γηπεδούχοιείχαν δοκάρι με κεφαλιά του Δημάκη, ενώ στο 40’
άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Μπακατσέλου που έστειλε την μπάλα στο “Γ” για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62’ η Μάνη έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως η εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη σταμάτησε στο δοκάρι!
Κάτι που δεν συνέβη στο 68’ με τον Μπακατσέλο με νέα εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή να μειώσουν στο 77’ με σουτ του Π. Πουλάκου που έφυγε σύριζα άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Ρέκκας και βοηθοί ήταν οι Τσοπανάκης και Αράπης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καπλάνης, Δημάκης, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ, Μπακατσέλος (91’ Κωνσταντόπουλος), Κατσιώλης, Ανδρουτσής (72’ Σπυρόπουλος), Κύρκο (58’ Ζαφείρης), Χρ. Μπουτσικάκης.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Δουρούμης (82’ Σπυρέας), Γιαννής, Περιβολάρης, Π. Πουλάκος, Τζανετέας, Μπέρμπερη (73’ Χριστόπουλος), Κουρούπης, Αλεξανδρόπουλος, Κ. Πουλάκος, Γουρνάς (46’ Χατζηπαναγιώτης).