Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 19:35

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-1: Εκανε... σεφτέ με Σωτηρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη και συνάμα τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο Τέλλος Αγρας...

Η ομάδα των Γαργαλιάνων επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Αρφαρών και έφτασε τους 5 βαθμούς, ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα.
Στον αντίποδα ο Αστέρας Αρφαρών παρότι το πάλεψε γνώρισε την ήττα, μετά το σπουδαίο διπλό που είχε πάρει επί του Εθνικού Μελιγαλά.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2’ κέρδισαν πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Θ. Τσόπελα η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο
κ. Νικολόπουλος έδωσε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σωτηρόπουλος, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο γκολ των “ερυθρολεύκων” στο πρωτάθλημα.
Η απάντηση της ομάδας των Αρφαρών ήρθε άμεσα μιας και στο 12’ ο Κ. Μωραγιάννης αφού κοντρόλαρε την μπάλα από ωραία μπαλιά με πλασέ έγραψε το 1-1.
Στη συνέχεια η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα είχε μια καλή στιγμή με τον Μπακάκη, ενώ ο Αστέρας απείλησε με σουτ των Κ. Μωραγιάννη και Μπαράι που απέκρουσε ο Σαρρής.
Λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν μετά από γλυκιά σέντρα του Τ. Τσόπελα ο Σωτηρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-1, με την ομάδα του να πηγαίνει μπροστά στην ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό με τον Αγρα να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με τους Τ. Τσόπελα και Μπακάκη, ενώ η ομάδα του Τάκη Βούτσα είχε δοκάρι στο 67’ με σουτ του Ζερβάκου.
Δοκάρι είχαν και οι “ερυθρόλευκοι” στο 80’ με εκτέλεση φάουλ του Σούλα.
Στο 94’ ο Σερέτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο κ. Νικολόπουλος έδωσε δεύτερο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σούλα γράφοντας το τελικό 3-1.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος και βοηθοί ήταν οι Γ. Μιχαλόπουλος και Π. Νικολόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Ζόμπολος, Βελλησάρης, Λάζαρης (70’ Σταυρόπουλος), Μπακάκης, Ρουσιάς (85’ Νικολόπουλος), Τ. Τσόπελας (85’ Σερέτης), Σούλα, Σωτηρόπουλος (90’ Βάγγαλης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης, Σακκάς, Χριστόπουλος, Ζερβάκος, Φέστας, Μουτσούλας, Γιαννακούντζος, Μπαράι, Κ. Μωραγιάννης, Π. Μωραγιάννης.