Τρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 20:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Και τώρα το... κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για τους παίκτες της Καλαμάτας, καθώς ο Νίκος Κουρμπανάς είχε χορηγήσει ρεπό. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, η οποία και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για το κυριακάτικο ματς κυπέλλου της Γ' εθνικής..

Η "Μαύρη Θύελλα" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Κύμης σε νοκ - άουτ παιχνίδι και εφόσον προκριθεί θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ερμής Κιβερίου - Ζακυνθιακός, ξανά εκτός έδρας στις 26 Οκτωβρίου.
Ο Α.Ο. Κύμης είχε βρεθεί στο δρόμο της Καλαμάτας και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την τοπική μας ομάδα να επικρατεί με 1-0. Ο δεύτερος αγώνας όμως δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο. Αφενός διότι θα γίνει μακριά από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και αφετέρου διότι εντάσσεται στο θεσμό του κυπέλλου.
Για τη "Μαύρη Θύελλα" ο μεγάλος στόχος φέτος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Β' εθνική. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για τη πρόκριση. Ο Ν. Κουρμπανάς σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί έως τώρα στο πρωτάθλημα ή έχουν λίγα λεπτά. 
Ο έμπειρος τεχνικός θέλει φυσικά το φρεσκάρισμα στην 11άδα να συνδυαστεί με τη νίκη.
Αγωνιστικά, οι Σκάρος και Δημητριάδης αναμένεται να είναι έτοιμοι σε 20 περίπου μέρες, ενώ ο Σαλαπάτας μάλλον θα προφυλαχθεί την Κυριακή για να είναι διαθέσιμος στο ματς πρωταθλήματος με Ζακυνθιακό την επόμενη εβδομάδα.